Νέα

Το νερό νεράκι λένε τα χωριά της Άνδρου! Επιστολή ενός αγανακτισμένου συμπολίτη μας

Μπήκε ο Οκτώβρης και υπάρχουν ΑΚΟΜΑ τόσα χωριά της Άνδρου, της <<Υδρούσας>>, με προβλήματα στην υδροδότησή τους!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Το χειρότερο είναι, πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από το Δήμο και τους υπεύθυνους. Ότι ώρα θέλουν και όποτε θέλουν απλά το κόβουν, χωρίς να ενημερώνουν. Ύστερα από το άλυτο πρόβλημα των σκουπιδιών, τώρα έχουμε και της ύδρευσης!  Τόσο πολύ τους ενδιαφέρει η καθημερινότητα των Ανδριωτών;

Στα 17 χρόνια που ζω μόνιμα στο νησί έχουν περάσει αρκετές Δημοτικές αρχές και ειλικρινά αυτό που χούμε φέτος δεν έχει προηγούμενο. Το 2018 ήταν η χρονιά με την μεγαλύτερη λειψυδρία στα τόσα χρόνια που ζω στην Άνδρο, παρόλα αυτά δεν υπήρξε η τραγική κατάσταση που βιώνουμε εφέτος. Τότε υπήρχαν κάποιες μέρες που το έκοβαν μέσα στον Αύγουστο, αλλά μέχρι τις 20-25 του μήνα και πάντα με ενημέρωση. Εφέτος έχουμε φτάσει στον Οκτώβριο και όχι απλά συνεχίζουν να μας κόβουν το νερό, αλλά και χωρίς να μας ενημερώνουν. Το 2018 είχα ακόμα το καφενείο στη Χώρα και εκτός απ’ το ότι έβλεπα έναν Νίκο Βιδάλη να τρέχει ασταμάτητα παντού, μας ενημέρωνε για όποιο πρόβλημα ύδρευσης δημιουργόταν. Με ανακοίνωση στο διαδίκτυο ή μας έπαιρνε τηλέφωνο, πολλές φορές κατέβαινε και στην αγορά και μας μιλούσε. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ με τώρα.

Η Μεσαριά υπέφερε πρόπερσι με το αξέχαστο θρίλερ του δρόμου και της ασφάλτου, τώρα υποφέρουμε για άλλη μία φορά λόγω νερού! Η Μεσαριά όμως δεν ξεχνάει.

Ενημερώστε τον κόσμο!

Λύστε τα προβλήματα!

Είναι υποχρέωση σας!

Από Υδρούσα μας καταντήσατε Διψούσα !

Νίκος Ντόγιας

1 Comment

  • Γελάνε και τα μπετά!
    Οκτώβρη και να έχουμε καθημερινά διακοπή υδροδότησης. Η Μεσαριά νερό δεν έχει, το Αλαδινού νερό δεν έχει, οι Μένητες έχουν και δεν έχουν. Μπορεί ο Δήμος, επιτέλους, να μας ενημερώσει πού οφείλονται αυτά τα προβλήματα και πότε σκοπεύουν να τα λύσουν; Ή μήπως δεν σκοπεύουν να κάνουν τίποτα μιας και έχουν φύγει οι Ανδριώτες της Αθήνας που αποτελούν χρυσό target group εν όψει εκλογών;

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio