Νέα

Άνδρος – Νέοι Ορίζοντες: Ο Δήμαρχος αντί να δώσει λύση, κατηγορεί τους κατοίκους ως υδροκλέπτες!

 

Με ένα εντυπωσιακού θράσους Δελτίο Τύπου ο Δήμαρχος έσπευσε για μια ακόμη φορά να καλύψει την αδυναμία του να διοικήσει και να αντιμετωπίσει το τεράστιο πρόβλημα υδροδότησης που βιώνουν εδώ και πολλές ημέρες οι κάτοικοι της Μεσαριάς και του Αλαδινού. Ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγορεί τους κατοίκους ως υπαίτιους, που δεν έχουν νερό!

Όπως αναφέρει αυτολεξεί στο δελτίο:

«…βρέθηκε μεγάλος αριθμός υδρομετρητών να μην λειτουργούν με αποτέλεσμα κάποιοι συμπολίτες μας να κάνουν υπερκατανάλωση, αφού οι χαλασμένοι υδρομετρητές τους επέτρεπαν την κατανάλωση χωρίς την ανάλογη πληρωμή των τελών προς τον Δήμο».

Ο Δήμαρχος σκοπίμως αποσιωπά την τεράστια καθυστέρηση και την κωλυσιεργία του στο να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, το οποίο υπάρχει και του έχει γίνει γνωστό από τον Ιούλιο, εν μέσω μάλιστα τουριστικής περιόδου.
Ξεχνά να πει έστω μια συγνώμη για το γεγονός πως κάτοικοι μένουν για πολλές ημέρες χωρίς νερό, επειδή ο ίδιος δεν μπορεί να διαχειριστεί το πρόβλημα και να πράξει ό,τι είναι απολύτως απαραίτητο προκειμένου να δώσει λύση. Ενώ παράλληλα αποποιείται των ευθυνών του, ως συνηθίζει και ρίχνει με θράσος την ευθύνη στους κατοίκους, που ήδη υποφέρουν χωρίς νερό.

Αν ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Ας σταματήσουν να εμπαίζουν και να κατηγορούν τους κατοίκους της Άνδρου.
Τα προβλήματα είναι ορατά και υπαρκτά. Δεν κρύβονται κάτω από το χαλί με κανένα Δελτίο Τύπου, που απλά ωραιοποιεί και κουκουλώνει την κατάσταση, ενώ συγχρόνως ρίχνει τις ευθύνες στις πλάτες των πολιτών, που υποφέρουν περιμένοντας μέρες να έρθει το νερό στις βρύσες τους.

Το θράσος όπως και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio