Νέα

Η πρώτη μέρα του 10ου  Πανελλήνιου διαγωνισμού νέων πιανιστών

Η πρόεδρος του Μουσικού Συλλόγου Άνδρου , Ντορίνα Αμωράτη στην έναρξη του διαγωνισμού

Μετά από πολλές ώρες αγωνίας που πέρασαν διοργανωτές και συμμετέχοντες  με  τον δυνατό αέρα , το απαγορευτικό του απόπλου των πλοίων και μετά την ανακούφιση με την πολυπόθητη καλοσύνη, ξεκίνησε κανονικά  το Σάββατο το απόγευμα  8 Οκτωβρίου 2022  στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου, ο  10′  Πανελλήνιος διαγωνισμός νέων πιανιστών.

Στη παρουσίαση των πιανιστών, όπως πάντα η Μαργαρίτα Κορκοδείλου

Φέτος οι νέοι πιανίστες  που επελέγησαν να διαγωνιστούν ήταν 12 οι οποίοι, αν και νέοι είχαν βιογραφικά γεμάτα με πολλές σπουδές και συμμετοχές σε πιανιστικούς διαγωνισμούς.

η κ. Σαπφώ Κουτρουμανίδου

ο κ. Κωνσταντίνος Κατσούλης

Όλοι διαγωνίστηκαν σε τρία έργα, 1 ξένο, 1 ελληνικό και τέλος σε ένα που έχει γραφτεί ειδικά για το διαγωνισμό αυτό με θέμα Κυκλαδίτικο και φέτος οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να παίξουν  τις “Έξι παραλλαγές στον Ανδριώτικο μπάλλο “Ο Ποταμός” που συνέδεσε ο Ευάγγελος Κοκκόρης.

Η κριτική επιτροπή

Αύριο Κυριακή στις 10:30, όση ώρα η κριτική επιτροπή, ο Στάθης Ουλκέρογλου , ο Δημήτριος Δημόπουλος, ο Αλέξανδρος Λουκίσας, ο Μιχάλης Τρανουδάκης και ο Καλλιτεχνικός διευθυντής του θεσμού, Μενέλαος Παλαιοδημόπουλος θα συσκέπτονται για τους νικητές, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει συναυλία της Κατερίνας Πολέμη

το ωραίο και επιμελημένο πρόγραμμα της εκδήλωσης

το βίντεο του Σαββάτου

 

Το βίντεο με τα βραβεία και τη συναυλία της Κατερίνας Πολέμη

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio