Νέα

Διαδικτυακά Εργαστήρια για Μαθητές/τριες Λυκείου “Eφηβικές Aνησυχίες” … κάνε log in!

Το Κέντρο Πρόληψης «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» προσκαλεί μαθητές/τριες Λυκείου των Κυκλάδων να συμμετέχουν σε διαδικτυακά εργαστήρια με στόχο την καλύτερη κατανόηση της φάσης της εφηβείας μέσα από το μοίρασμα συναισθημάτων, σκέψεων και προβληματισμών. Τα εργαστήρια είναι αυτοτελή, θα πραγματοποιούνται μία Κυριακή το μήνα και ώρα 11.00-13.30. Οι ενδιαφερόμενοι/ες μαθητές/τριες μπορούν να συμμετέχουν σε όσα επιθυμούν, δηλώνοντας συμμετοχή στον αντίστοιχο για κάθε εργαστήριο σύνδεσμο εγγραφής.

 

Πρόγραμμα εργαστηρίων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022 «Με ακούει κανείς;» Η επεξεργασία ζητημάτων λειτουργικής επικοινωνίας στις διαπροσωπικές σχέσεις. 1ο εργαστήριο εδώ

 

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 «Αναζητώντας τις δυνάμεις μου…» Η αναγνώριση δυνάμεων και ικανοτήτων και η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης.

2ο εργαστήριο εδώ 

 

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023 «Άγχος, θυμός, λύπη… σύμμαχοι ή εχθροί;» Η αναγνώριση και η επεξεργασία δύσκολων συναισθημάτων και η εξοικείωση με αποτελεσματικούς τρόπους διαχείρισής τους.

3ο εργαστήριο εδώ

 

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 «Μην Ψαρώνεις… μονάχα Εξετάσεις είναι» Η επεξεργασία θεμάτων που σχετίζονται με το άγχος των εξετάσεων και η εξοικείωση με ασκήσεις χαλάρωσης.

4ο εργαστήριο εδώ

 

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 «ΠροσανατολίΖΩμαι» Η διερεύνηση και η αναγνώριση προσωπικών στόχων, επιλογών και αποφάσεων ζωής.

5ο εργαστήριο εδώ

 

Κυριακή 2 Απριλίου 2023 «Πατάω γερά στα πόδια μου» Η επεξεργασία ζητημάτων οριοθέτησης στις διαπροσωπικές σχέσεις.

6ο εργαστήριο εδώ 

 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2284024745 (καθημερινά 9.00-15.00) και στην ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης: http://thiseaskyklades.gr/?p=5711

Υπενθύμιση για το 1ο εργαστήριο

«Με ακούει κανείς;» Πώς επικοινωνώ στις σχέσεις μου; Εκφράζω τα συναισθήματά μου; Θέτω τα όριά μου;

 

την Κυριακή 06 Νοεμβρίου 2022, 11:00- 13:30

 

Το εργαστήριο έχει στόχο την επεξεργασία ζητημάτων λειτουργικής επικοινωνίας στις διαπροσωπικές σχέσεις, μέσα από ατομικές και ομαδικές ασκήσεις, συζήτηση και δημιουργική αλληλεπίδραση όλων των συμμετεχόντων. Θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση της πλατφόρμας ZOOM και απαιτείται οι συμμετέχοντες να έχουν ανοικτή κάμερα και μικρόφωνο. Με την ολοκλήρωση των εγγραφών θα ενημερωθούν τηλεφωνικά όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις λεπτομέρειες του εργαστηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές/τριες χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή στον σύνδεσμο εγγραφής του zoom έως και την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio