Νέα

Έκτακτη χρηματοδότηση Δήμου Άνδρου από το υπουργείο Εσωτερικών .

Με το ποσό των 300.000,00€ επιχορηγήθηκε ο Δήμος μας μετά από σχετική απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα.
Το ποσό αυτό προορίζεται για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες.
Ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την έγκριση της έκτακτης αυτής επιχορήγησης.
Παράλληλα ευχαρίστησε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα για την απόφαση του. Χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Ο Υπουργός απέδειξε για μια ακόμα φορά ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα των νησιών και έμπρακτα στηρίζει τις νησιωτικές περιοχές. Εκ μέρους όλων των Ανδριωτών τον ευχαριστώ θερμά».
ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio