Νέα

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Νίκος Μουστάκας διεθνή έκθεση τουρισμού του Λονδίνου

Άνδρος, 15 Νοεμβρίου 2022

 

Τις ειδικές μορφές τουρισμού, την αυθεντικότητα και το απαράμιλλο φυσικό κάλλος που διαθέτει η Άνδρος επιχείρησε να αναδείξει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νίκος Μουστάκας στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού WTM 2022.  Στο περίπτερο της Περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου εντός του stand του ΕΟΤ στο Λονδίνο από 7 έως 9 Νοεμβρίου, ο εκπρόσωπος του Δήμου πραγματοποίησε σειρά προκαθορισμένων επαφών με δημοσιογράφους και επηρεαστές των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προβάλλουν θεματικά τουριστικά προϊόντα όπως πεζοπορία, γαστρονομία, πολιτισμό, εξερεύνηση γραφικών χωριών και φυσιολατρία.

Registration opens for World Travel Market London 2022

 

Συντάκτες που έχουν διακριθεί για τα αφιερώματα τους σε δημοφιλή ΜΜΕ όπως  για παράδειγμα The Daily Telegraph, Mail, Passion for Planet, The Travel Magazine, Glossy Magazine κ.ο.κ. έδειξαν ενδιαφέρον για το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και τις ταξιδιωτικές ιστορίες που μπορεί να εμπνεύσει. Ο κ. Μουστάκας είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει και με φορείς και επαγγελματίες του τoυρισμού για το εύρος επιλογών που προσφέρει ο προορισμός. Σημειώνεται πως ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν στους παρευρισκόμενους τα δύο πρόσφατα αφιερώματα στις καθιερωμένες Βρετανικές εφημερίδες The Sun και Financial Times που προέκυψαν μετά από προηγούμενες δημοσιογραφικές αποστολές του Δήμου και που στην ουσία σηματοδότησαν έγκαιρα την αρχή της νέας προσπάθειας προβολής της Άνδρου από την Επιτροπή Τουρισμού, ενόψει του 2023.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio