Νέα

Παρουσίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ειδικής Περιβαλλοντικής Μελέτης για τις Περιοχές Natura 2000 που είναι σε διαβούλευση

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας έχει θέσει σε δημόσια διαβούλευση την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις Περιοχές του Δικτύου Natura 2000 σε νησιά των Κυκλάδων, μεταξύ των οποίων και η Ανδρος.

Οπως είναι γνωστό, σημαντικό ποσοστό της έκτασης της Ανδρου αποτελεί περιοχή Natura και επομένως η μελέτη που βρίσκεται σε διαβούλευση και το Προεδρικό Διάταγμα με το Σχέδιο Διαχείρισης που θα ακολουθήσει, κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά για το νησί μας.

Για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών και την μέγιστη δυνατή εμπλοκή στη διαβούλευση όλων των ενδιαφερόμενων μερών, με σκοπό το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την προστασία της φύσης και την αρμονική ένταξη των ανθρώπινων δραστηριοτήτων στο φυσικό περιβάλλον, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30/11/2022 και ώρα 6:00 μ.μ. συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Επαγγελματικού Λυκείου Άνδρου «Νικόλαος Αλεξάνδρου Καϊρης- ΕΠΑΛ Άνδρου», όπου θα παραβρεθεί η μελετητική ομάδα και θα παρουσιάσει την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη.

Προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες να παραβρεθούν και να ενημερωθούν για το περιεχόμενο και τις προτάσεις της Μελέτης, ώστε να διεξαχθεί με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες η σχετική Διαβούλευση.

 

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio