Νέα

Ευχαριστήριο σε όσους στήριξαν την Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μπατσί

Ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες και ιδιώτες στους οποίους απευθύνθηκε η  Χριστουγεννιάτικη επιτροπή Μπατσίου, για την οικονομική στήριξη  που παρείχαν έτσι ώστε να οργανωθεί η εκδήλωση του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Μπατσί. Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν και με ιδία συνδρομή της Προέδρου και του Αντιδημάρχου Μπατσίου καλύφθηκαν τα εξής: Επιμέλεια ήχου και φωτορυθμικά , τα βεγγαλικά, χριστουγεννιάτικος στολισμός (συγκεκριμένα 250μ. φωτοσωλήνα)  και τα δώρα που προσφέρθηκαν σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Μπατσίου στους μικρούς μας φίλους.

Οι επαγγελματίες/ ιδιώτες είναι οι ακόλουθοι:

Κατσιώτης Παναγιώτης “CORNER”, Φιαμέγκου Μαρία “ΟΤΙ ΚΑΛΟ”, Χαλάς Βασίλης “CAPRICIO CAFÉ BAR” & “BRADA RESTAURANT”,Θωμάς Γιάννης “ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑ”, Μπαρούς Παναγιώτης, Τούντα Ελένη “Χρυσοχοείο” , Φούρνος Τούντα , Χαλάς Σταύρος, Άντα Μπελίτσα “TABEΡΝΑ ΜΠΕΛΙΤΣΑ”, Σταμάτης Κουντουριώτης “BUKA BAR”, Ζήσης Ιωάννης “CHILE BAR”, Γιώργος Ζουρμπούλης “AMMOΣ BARBEQUE” & “VERANDA CAFÉ”, Νικόλαος Κοντομάρκος “WELCOME STORES”,Nικόλαος Μουστάκας “PARADISE DESIGN APARTMENTS, Δημήτριος Θωμάς “ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΑΡΤΟΥ Η ΓΩΝΙΑ”, Γεώργιος Θωμάς “ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ”.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολιτιστικούς συλλόγους Άρνης, Απροβάτου και Μπατσίου , στους αθλητικούς ομίλους ΑΟ ΑΝΔΡΟΥ & ΑΝΔΡΙΑΚΟ, στους συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων  του  Νηπιαγωγείου & Δημοτικού σχολείου Μπατσίου και του Γυμνασίου-Λυκείου Γαυρίου, τον αγροτικό συνεταιρισμό Μπατσίου “Οι Αρχόντισσες του Αιγαίου” , τον χορευτικό Όμιλο Υδρούσας και την χορωδία Άνδρου “MούΣΑ”.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Άνδρου για το τρενάκι με το οποίο διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι και για τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Παρόλο που αυτή τη χρονική περίοδο δικαιολογημένα η πλειοψηφία των επαγγελματικών χώρων της καφεστίασης είναι κλειστά, ευχαριστούμε θερμά τα καταστήματα που εξυπηρέτησαν με τον  καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο που παρεβρέθηκε στην εκδήλωση.

                                                 ΒΟΛΙΚΑ ΑΝΝΑ    ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ     ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΠΑΤΣΙΟΥ

            ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ   ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΑΤΣΙΟΥ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio