Νέα

Ο Σύλλογος Λειβαδίων ανάβει το δέντρο του

Ποιό Σύνταγμα και ποιό Νιού Τζέρσεη; στον Σύλλογο Λειβαδίων να δεις άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου, τι ετοιμασίες και τι θέαμα παρουσίασε η ομάδα του συλλόγου και όλοι όσοι ήρθαν, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, στο Δημοτικό σχολείο παραδέχτηκαν  τι πολλή δουλειά είχε γίνει απ΄όλους.

Η απούσα πρόεδρος Φιλίτσα Στυλιανού στον χαιρετισμό της, που διάβασε ο Γιώργος Μανάλης, εκτός από τους παρευρισκόμενους,  ευχαρίστησε την Εταιρία Ψαρρού Νικόλαου και το ξύλινο σπιτάκι, την ανώνυμη φίλη του Συλλόγου για το Δέντρο και τα φωτάκια, τον Μιχάλη και την Ζαφειρούλα του Express Market για τα γλυκά κεράσματα, την Μαρία Περτέση για την κολοκυθόσουπα, τον Asteras fm και τα  Androslivadia , Andriakipress και  Androsfilm, τον Ανδρέα Σκανδάλη για τα ηλεκτρολογικά , τον Αντώνη Κουτσούκο για τα ηχητικά, τον Θανάση Καρπούζη που έπαιξε με τον Αντώνη Κουτσούκο τα κάλαντα , τον μικρό Σωκράτη για τους πυρσούς, όλες τις νοικοκυρές του χωριού για τα γλυκά και ειδικά την Μαρία Δανιόλου, την  Μαρουλιώ Καλλιβρούση, την Ιωάννα Αστρά,την Ειρήνη Καρυστινού και Νίτσα Μανάλη για το τηγάνισμα των λουκουμάδων και τη λάτρα της κουζίνας, και τους κυρίους Βαλεντίνο Στυλιανό , Γιάννη Αστρά, Νίκο Κοραχάη και Δημήτρη Καρυστινό για την επιμέλεια του έξω χώρου.

Αν σε κάθε χωριό ο σύλλογό του έφτιαχνε μια γιορτή για τις γιορτές, ίσως το νησί να μην ήταν έρημο αυτές τις μέρες

Ο Σύλλογος Λειβαδίων δεν έκανε μία εκδήλωση και κλείνει, επόμενο ιβεντ  είναι το παιδικό πάρτυ αυτή την Κυριακή και το English Christmas Tea στο Verde στις 26 Δεκεμβρίου και εκεί μεγάλες ετοιμασίες!

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Μπράβο στους πάντα δραστήριους και άξιους Λειβαδιανούς! Μακάρι και άλλοι σύλλογοι χωριών να τους μιμηθούν.
    Καλές γιορτές σε όλους!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio