Νέα

Διαμαρτυρία του Φιλοπρόοδου Ομίλου “ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ” για τις τσιμεντένιες κολώνες

Ο σύλλογος μας εκφράζει την δυσαρέσκεια του για   την  εγκατάσταση  των τσιμεντένιων στηλών της ΔΕΗ σε διάφορα σημεία   της περιοχής μας, ειδικά  όταν κάποια από αυτά δημιουργούν προβλήματα, όπως αυτός  στο πεζοδρόμιο του νηπιαγωγείου αλλά και σε σημείο  με ιστορικές μνήμες όπως πλάι στην Πύλη εισόδου στο αγροκήπιο του κάμπου Γαυρίου.

Θεωρούμε ότι αυτές οι εγκαταστάσεις  θα πρέπει να γίνονται σε συνεννόηση με τον Δήμο και σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα, ώστε να είναι εναρμονισμένες με το περιβάλλον και να λαμβάνουν υπόψη την ομαλή διαβίωση των κατοίκων, όπως εξάλλου ορίζεται από την ελληνική νομοθεσία  και την  Ευρωπαϊκή Οδηγία 2011/92/ΕΕ.

Συμπαρατασσόμαστε με τις ενέργειες  της  Δημοτικής κοινότητας Γαυρίου σε συνεργασία με την αντιδήμαρχο κα. Αθηνά Μακρή  για το θέμα και θα υποστηρίξουμε κάθε ενέργεια της  Αυτοδιοίκησης προς την σωστή κατεύθυνση, ακολουθώντας και το παράδειγμα της Τήνου.

                                              ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΟΥ ΟΜΙΛΟΥ “ΤΟ ΓΑΥΡΙΟ”

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio