Νέα

Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Χώρας, «Τα Μελτεμάκια», παραδόθηκε στα παιδάκια της Χώρας!

 

Με δεκάδες χαρούμενα παιδικά προσωπάκια και τον «Άγιο Βασίλη» να δίνει τον τόνο των ημερών, πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2022 ο αγιασμός του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Χώρας.

«Τα Μελτεμάκια» θα αποτελέσουν πλέον την στέγη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας της ευρύτερης περιοχής.

Μια ακόμα  δομή αγωγής και φροντίδας παραδίδεται στην κοινωνία η οποία θα βοηθήσει τόσο τους εργαζόμενους γονείς, όσο και γενικότερα τα παιδάκια να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην διαδικασία κοινωνικοποίησης και εκπαίδευσης.

Ο χώρος πληροί όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και απαιτήσεις που προβλέπονται από τις ισχύουσες διατάξεις.

Η δυναμικότητα του Σταθμού ορίστηκε σε 24 νήπια και 12 βρέφη.

Το έργο καλύφθηκε με την συγχρηματοδότηση της ΕΕΤΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης) μέσω του προγράμματος για την ίδρυση νέων τμημάτων βρεφικής , παιδικής και βρεφονηπιακής φροντίδας και χρημάτων του Δήμου μας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγιασμού ο Δήμαρχος, Δημήτρης Λοτσάρης τόνισε: « Αυτά τα χαμογελαστά παιδικά προσωπάκια αποτελούν την καλύτερη επιβράβευση για όλους όσους εργαστήκανε για να παραδοθεί μια ακόμα κοινωνική υποδομή. Εργαζόμενοι, αιρετοί και στελέχη του Δήμου συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετωπίζοντας καθημερινά πολλά προβλήματα, έχοντας  όμως πάντα το ίδιο κέφι και αμείωτο το ενδιαφέρον για την στήριξη των νέων ζευγαριών.

 

Ο ακόμα μεγαλύτερος στόχος, το νέο δημοτικό σχολείο της Χώρας, είναι κάθε μέρα και ένα βήμα ποιο κοντά.  Όλη η σχολική κοινότητα και μαζί όλη η τοπική κοινωνία περιμένουν την μέρα που όπως και σήμερα οι Ιερείς θα κάνουν τον αγιασμό του».

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio