5 Σχόλια

  • Επειδή γίνονται κάποιες κουβέντες σχετικά με την απουσία της δημοτικής αρχής. Οκ αυτοί δεν πήγαν γιατί ως υπεύθυνοι μπορεί να μην ήθελαν να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους συγκεντρωμένους . Όλοι οι υπόλοιποι της αντιπολίτευσης που ήταν? Αυτό δεν σας πείραξε?

  • Το προβλημα πρέπει να το λύσει η Δημοτική αρχή. Ο Δήμαρχος και το επιτελείο του. Φυσικά και θα έπρεπε να είναι παρούσα η αντιπολιτευση αλλά τι θα άλλαζε? Η αδιαφορία των Δημοτικών αρχοντων που διοικουν ένα νησί λες και είναι δημόσια υπηρεσία, που δεν βλέπουν την ώρα να έρθει ΣΚ η αργία για να την κοπανισουν για την Αθήνα η’ σε άλλα γειτονιά νησιά. Που θα παρουσιαστουν σήμερα των Θεοφανειων κορδομενοι για να δεχτούν και καλά ευχές και να κόψουν πίτα, αυτοί έχουν την ευθύνη, έστω να φροντισουν να σβήσουν τη φωτιά, γιατί το πρόβλημα των σκουπιδιών αποδείχτηκε ότι δεν μπορούν να το λύσουν…..

  • Πάλι οι ζαβαντριωτες προεκλογικά θα τρέχουν στις συγκεντρώσεις και θα τους χειροκροτούν και θα τους ψηφίσουν διστυχως έτσι έχει το έργο στην Άνδρο .Μήπως είδατε πουθενά τον έπαρχο ? Μήπως καθαρίζει τα χαντάκια στο επαρχιακό δίκτυο ? η ασχολείται με τα του νησιού ? Δεν βλέπω κανέναν τοπικό άρχοντα πουθενά όλοι έχουν γίνει ΑΖΑΞ Τα κάνει όλα αόρατα όλοι άφαντοι είναι και θα παρουσιαστούν λίγο πριν τις εκλογές είναι πολυάσχολοι ασχολούνται με όλα τα προβλήματα του νησιού του τόπου τους που μεγάλωσαν και αυτοί και τα παιδιά τους για “αυτό ενδιαφέρονται για το νησί πως θα το βγάλουν από τον χάρτη και θα το πάνε στα χααανακια στην Αφρική !!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΦΏΤΙΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !

  • Πριν πολλά χρόνια επί Γιάννη Κομνηνού όταν ήταν ο Κύριος Γιαννίδης στον σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων όταν φλέγονταν τα σκουπίδια παίρναμε τηλέφωνο τον Γιάννη τον Κομνηνό και σε μισή με μία ώρα η φωτιά έσβηνε τότε έτρεχε η πυροσβεστική τώρα μετά από τόσα χρόνια και με τόσα σύγχρονα μέσα που έχει η πυροσβεστική γιατί δεν σβήνει η φωτιά και τα σκουπίδια καιγοντε μήνες τώρα και η διοξίνη πάει σύννεφο και από σταυροπεδα και μέσα υπάρχει Άργος θάνατος σε μικρούς και μεγάλους από τον αέρα που αναπνέουμε από τα ζώα που βόσκουν στην περιοχή που τρώμε τα αρνάκια από τα χόρτα που μαζεύουμε είμαστε καταδικασμένοι !!!Άκουσα ότι η περιοχή που πέφτουν τα σκουπίδια ανήκει στην μονή Παναχράντου πρέπει ο ηγούμενος να τους κάνει ασφαλιστικά μέτρα και να τους διώξει από το κτήμα της μονής όλοι όμως είναι σε λιθαργο το πότε θα ξυπνήσουν δεν ξέρω .. Ήλθαν χρήματα από ευρωπαϊκή ένωση για ανάπλαση του χώρου η ανάπλαση έγινε και δίπλα ακριβώς οι έξυπνοι ξαναριχνουν σκουπίδια και μπαίνει και φωτιά που βλάπτει την υγεία μας και τα αρχαία του ποιο αρχαίου πολιτισμού της Ευρώπης στην περιοχή του στροφιλιά !!!Στείλτε κύριε Ευάγγελος όλα αυτά στο υπουργείο πολιτισμού και εμείς στην ευρωπαϊκή ένωση !Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία ..Παρακαλώ για ενέργειες σας ..

  • Η χρηματοδότηση για τον ΧΥΤΥ έχει εγκριθεί από το Υπουργείο, αλλά είναι προεκλογική περίοδος και τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Περιφερειάρχης, πονηρά και πολιτικάντικα σκεπτόμενοι, δεν θέλουν να χάσουν ψηφοφόρους της Υδρούσας, αδιαφορώντας για τον θάνατο που πνίγει την περιοχή από Σταυροπέδα μέχρι και Χώρα. Από πέρσι τον Δεκέμβριο υπάρχει εργολαβία για την μεταφορά των δεμάτων από την Σταυροπέδα στον ΧΥΤΑ Μυκόνου κι από το καλοκαίρι υπάρχει εργολαβία για επιχωμάτωση των σκουπιδιών. Τελικά τι γίνεται με όλα αυτά; Γιατί συνεχίζονται οι φωτιές, γιατί στοιβάζονται τα δέματα των σκουπιδιών; Υπηρεσιακά και ποινικά συνυπεύθυνοι (παρέα με τον Δήμο και την Περιφέρεια): η Πυροσβεστική, η Πολιτική Προστασία του Δήμου και της Περιφέρειας και οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio