Νέα

Η πίτα του Δήμου Άνδρου

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023 μετά τον αγιασμό στο Πιτταρά στη μεγάλη αίθουσα υποδοχής του Δημαρχείου και με φόντο τα  πορτραίτα των βλοσυρών Εμπειρίκων και του χαμογελαστού τ. Δημάρχου Γιάννη Γλυνού, ο Δήμαρχος Άνδρου Δημήτρης Λοτσάρης έκοψε την πίτα του Δήμου Άνδρου.

Παρόντες οι τρεις Εφημέριοι της Χώρας και οι δύο της Μ. Παναχράντου,  ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, ο Έπαρχος , Δημήτρης Λάσκαρης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας του νησιού, Δημοτικοί Σύμβουλοι και φίλοι.

Ο Δήμαρχος μαζί με τις ευχές για τη χρονιά, εξέφρασε και τις ευχαριστίες του στα Σώματα Ασφαλείας για την βοήθειά τους στα δύσκολα 3,5 χρόνια  που είναι Δήμαρχος, επίσης ευχαρίστησε και τον Έπαρχο Λάσκαρη για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν στην εκπροσώπιση της Άνδρου στην Περιφέρεια.

 

Ο κ. Βούρτσης τόνισε ότι απ’ όλα τα νησιά των Κυκλάδων, διάλεξε να κάνει ποδαρικό το 2023 στην Άνδρο και ευχήθηκε τα καλύτερα για την νέα προεκλογική χρονιά, χαιρέτησαν επίσης τους παριστάμενους  ο Έπαρχος και ο Αντιδήμαρχος  Δ. Γιαννίσης και όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στον πατέρα Ευδόκιμο που θα κάνει μία μικρή επέμβαση την άλλη εβδομάδα.

Το φλουρί της πίτας που είχε φτιάξει ο αδελφός του Δημάρχου, έπεσε στον Δημήτρη Τηνιακό που κέρδισε κάτι λαμπερό ωραίο και κρεμαστό.

Βίντεο θα κυκλοφορήσει μάλλον αύριο…   

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio