Νέα

Το περιοδικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ ετοιμάζει αφιέρωμα στην Άνδρο

Το Ελληνικό Πανόραμα είναι το πιο έγκυρο περιηγητικό περιοδικό που προβάλλει με τρόπο αυθεντικό το φυσικό περιβάλλον, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Κυκλοφορεί 4 φορές τον χρόνο, τώρα υπάρχει και σε ηλεκτρονική μορφή και από το 1996 που πρωτοκυκλοφόρησε, έχει κάνει 3 αφιερώματα στην Άνδρο, ένα στου Κόρθι τα χωριά, ένα για τα χοιροσφάγια  πάλι στο Κόρθι και ένα φέτος για τα μοναδικά στα Βαλκάνια, μελισσόσπιτα της Άνδρου γραμμένο από τον Γιώργο Μαυροφρύδη.

Η ομάδα με τον VangLouk !

Τις πρώτες μέρες του 2023 ήρθε στην Άνδρο ομάδα του περιοδικού για να ετοιμάσει  ένα ακόμα αφιέρωμα στο νησί και  τούτη τη φορά ειδικά για τον πολιτισμό του.

Την Παρασκευή  5 Ιανουαρίου επισκέφθηκαν την Χώρα αλλά τα θέματα που ήθελαν ήταν πολλά και η μέρα δεν έφτασε, η Έφη Ραπτάκη όμως που την γνώρισαν στον μπαξέ της,  τους φιλοξένησε στο σπίτι της και την άλλη μέρα συνέχισαν την δουλειά τους αφού  πρώτα θαύμασαν τον αγιασμό στην Πλακούρα.

Άννα Καλαϊτζή, Κατερίνα Παπουτσή, Ειρήνη Παναγιώτη, Ειρήνη Δάμπαση, Έφη Ραπτάκη και Αντιγόνη Σδρόλια

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio