Νέα

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ενημερώνει για την κατάληψη του Γυμνασίου Γαυρίου

Με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε για το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο δήμαρχος του νησιού μας για την κατάληψη που γίνεται στο Γυμνάσιο -Λύκειο Γαυρίου.
Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο το πόσο γρήγορα είναι τα αντανακλαστικά του πράγμα που δεν συνέβη ποτέ στις τόσες επιστολές που έχουμε στείλει ως σύλλογος αναζητώντας λύσεις στα προβλήματα που απασχολούν τη λειτουργία του σχολείου μας, τα κτιριακά κ.λ.π.
Αντί της εύρεσης λύσης των προβλημάτων από κοινού, εισπράξαμε την αδιαφορία και την απαξίωση.
Θεωρούμε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να καπηλεύεται τα προβλήματα των παιδιών στη σχολική καθημερινότητά τους και να χρησιμοποιεί ο ίδιος πολιτικά την συγκεκριμένη κατάσταση διασπείρωντας ψεύδη και στοχοποιώντας γονείς, σύμφωνα με πληροφορίες από ” στενούς” συνεργάτες του.
Ο Σύλλογος Γονέων από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την κατάληψη ήταν παρών και σε συνεργασία με τους καθηγητές προσπάθησε να λειτουργήσει συμβιβαστικά επιδιώκοντας το διάλογο με τους μαθητές, τους καθηγητές αλλά και τη δημοτική αρχή.
Ο δήμαρχος μέσω της αντιδημάρχου κ. Μπιθικώτση δεσμεύτηκε στο σύνολο των μαθητών, καθηγητών, μελών του συλλόγου γονέων αλλά και κάποιων γονέων που ήταν παρόντες, ότι θα παρευρεθεί την Τετάρτη 18/1/2023 στις 8.30 το πρωί στο χώρο του σχολείου ώστε να υπάρξει διάλογος και συζήτηση για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που παραθέτουν τα παιδιά ως αιτήματα.
Δυστυχώς αθέτησε το λόγο του και δεν παρευρέθηκε στη συνάντηση εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τον εαυτό του σε όλους μας αλλά κυρίως στα παιδιά δίνοντας τους λάθος πρότυπα.
Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής κ. Στεφάνου με την πρόεδρο του συλλόγου μας, ορίστηκε εκ νέου συνάντηση με το δήμαρχο στο χώρο του σχολείου για την Πέμπτη 19/1/2023 και ώρα 10.00 το πρωί παρουσία του 15μελους, του συλλόγου γονέων και του συλλόγου διδασκόντων.
Καλούμε λοιπόν όποιον έχει αποδείξεις για υποκίνηση της κατάληψης από γονείς να τα δημοσιοποιήσει, διαφορετικά να σωπάσει και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν το σχολείο μας.
Τα προβλήματα αυτά προϋπάρχουν εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια όταν και τότε οι μαθητές του σχολείου είχαν προχωρήσει ξανά σε κατάληψη με δεσμεύσεις για την εξεύρεση λύσεων.
Ακολουθούν όλες οι επιστολές που έχουμε αποστείλει ως σύλλογος.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio