Νέα

Την 1η Μαρτίου 2023 λήγει η διαβούλευση για την Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη της Natura 2000

Όπως είναι γνωστό, βρίσκεται σε φάση διαβούλευσης η Ειδική Περιβαλλοντική Μελέτη για τις περιοχές Natura 2000. Μετά από την παράταση που ζητήθηκε και δόθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, η διαβούλευση θα λήξει την 1η Μαρτίου 2023.

Παρόλο που η διαβούλευση είναι ανοικτή και καθένας μπορεί να συμμετάσχει καταθέτοντας τις απόψεις του στην σχετική ιστοσελίδα του Υπουργείου (https://ypen.gov.gr/diavouleusi/), είναι σημαντική η ενιαία επίσημη άποψη του Δήμου.

Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται, να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους έγκαιρα στον Δήμο Άνδρου, ώστε να δοθεί ο αναγκαίος χρόνος για την συζήτηση και σύνθεσή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ιδιαίτερα καλούνται να διαμορφώσουν και να καταθέσουν θέσεις, απόψεις και προτάσεις, οι δημοτικές παρατάξεις, φορείς και σύλλογοι του νησιού.

Η τοπική κοινωνία γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο τα προβλήματα και τις ανάγκες του νησιού και οι συντονισμένες ενέργειες είναι προς όφελός της.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

e-mail επικοινωνίας: [email protected]

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio