Νέα

«Ντράπηκε και Η Ντροπή».  Του Αντιναυάρχου ε.α. Ν. Καλλιβρούση Π.Ν.

ΕΝΑΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ 30-1-23

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥ 

«Ντράπηκε και Η Ντροπή»  

 

 • Η Δημοτική Αρχή της Άνδρου ΕΝ ΟΨΕΙ των Δημοτικών Εκλογών του Οκτωβρίου 2023 ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑΖΕΙ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ, Επαναφέροντας Ξεχασμένα Έργα που ΕΙΤΕ Είχαν Ξεκινήσει Αλλά Σταμάτησαν, ΕΙΤΕ Σχεδιάστηκαν Αλλά Παρέμειναν στα «Χαρτιά»!!!
 • ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ στους κατοίκους Δ.Ε. Κορθίου (Βουνί, Κοχύλου, Γιαννισαίο, Παλαιόκαστρο, Ρωγό κ.λπ.) ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ του χωματόδρομου προς το χωριό Ζαγανιάρι, ο οποίος Ξεκίνησε Αλλά Σταμάτησε για Άγνωστους λόγους την δεκαπενταετία 2000-2014. Τον ίδιο Δρόμο είχαν Υποσχεθεί στις Δημοτικές Εκλογές του 2019. Από τις Αρχές του 2022 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ «Θα…» με σχετικές Ανακοινώσεις και Δημοσιεύσεις Τύπου για το 2023!!!
 • ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ στους κατοίκους των χωριών Βραχνού, Φάλλικα, Αλαδινού και Σασά, την Διάνοιξη Νέου Δρόμου, Από Βραχνού μέχρι το χωριό Σασά για καλύτερη Εξυπηρέτηση του χωριού Βραχνού και για την Πυρασφάλεια της Ευρύτερης Περιοχής από Βραχνού μέχρι Σασά. Το εν λόγω Έργο είχε Σχεδιαστεί αλλά ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ για Άγνωστους λόγους την οκταετία 2010-2018. Από το καλοκαίρι του 2022 ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ «Θα…» με σχετικές Ανακοινώσεις / Δημοσιεύσεις Τύπου και Αναρτήσεις για το 2023!!!
 • Για τους Ανωτέρω Δρόμους Είναι Άγνωστο Εάν Υπάρχουν Περιβαλλοντικές Αδειοδοτήσεις, Μελέτες, Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου κ.λπ.!!!
 • ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ την Ολοκλήρωση των Εργασιών Αναβάθμισης των Λιμενικών Εγκαταστάσεων/Αλιευτικών Καταφυγίων Χώρας Άνδρου και Κορθίου. Τα εν λόγω Έργα Είχαν ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ στην εικοσαετία 2000-2019 για πολύ Γνωστούς Λόγους. Τα ίδια Έργα Υποσχέθηκαν ότι θα περατωθούν στις Δημοτικές Εκλογές 2019, Αν και Δεν Είχαν επιλυθεί τα θέματα Εργολάβου, χρηματοδότησης κ.λπ. Αμέσως μετά την Ίδρυση του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΑ «Θα…» με σχετικές Ανακοινώσεις / Δημοσιεύσεις Τύπου και Αναρτήσεις για το 2023!!!

ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΟΚΤΩ ΜΗΝΕΣ πριν τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, Η Δημοτική Αρχή της Άνδρου ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ στους κατοίκους Δ.Ε. Άνδρου, Δ.Ε. Υδρούσας και Δ.Ε. Κορθίου την Εκτέλεση Έργων Βελτίωσης της Ασφάλειας του Οδικού Δικτύου Άνδρου (Αστικό και Υπεραστικό) με την Διαδικασία της Διαπραγμάτευσης (Απευθείας Ανάθεση) ποσού 2.800.000€.

Αμέσως μετά τα Θεοφάνεια ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΡΧΙΚΑ με στοχευμένες και συντονισμένες Ανακοινώσεις / Δημοσιεύσεις του Δήμου και με Αναρτήσεις «των Συνοδοιπόρων, των Υποστηρικτών και Φίλων» της Δημοτικής Αρχής Άνδρου και στη Συνέχεια με την Λήψη Απόφασης κατά πλειοψηφία στην Οικονομική Επιτροπή στις 17/1/23 και με τις «Μεθοδεύσεις» για Λήψη Απόφασης από το Δ.Σ. Άνδρου στις 19/1/23 με μορφή κατεπείγοντος και ΜΕΤΑ από το Δ.Σ. στις 23/1/23 με την μορφή Τακτικού Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη. Γιατί Αυτή η Προτίμηση ΜΟΝΟ στην «Τηλεδιάσκεψη» και Όχι στην «Δια Ζώσης;;;

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ την Κατάσταση του Οδικού Δικτύου. Οι Πλημμύρες στις 24/8/22 και 25/8/22 ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΑΝ ΟΥΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στο Οδικό Δίκτυο!!! ΜΙΑ ΜΕΡΑ Μετά το Δ.Σ. της 23/1/23 ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ «ΔΙΣΤΑΓΜΟ»

Έκαναν την Ανάρτηση της Απόφασης για Διαπραγμάτευση (Απευθείας Ανάθεση) των Εν Λόγω Έργων με ΑΔΑ: ΨΛΔΚΩΨΙ-ΕΦ5/24-1-23 Με Επτά Τεχνικές Εταιρείες!!! Πότε Πρόλαβαν;;; Τα Είχαν Όλα Έτοιμα;;;!!! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Για Να Αφήσουμε Αυτά τα Έργα «Στην ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ Και Στα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ / ΨΕΥΤΟ-ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ» της Σημερινής Δημοτικής Αρχής της Άνδρου!!!

 

 • Για τον Δημοτικό Δρόμο «Αντρέα – Φιρόγια» του χωριού Συνετί Άνδρου Που Εξυπηρετεί τα Σπίτια των Περιοχών «Νεάπολη», Μαρίνα», «Πλύστρες» και του Κάτω Χωριού, καθώς και την Πυρασφάλεια Ολόκληρου του Χωριού και της Ευρύτερης Περιοχής «Διποτάματα», Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΙ ΠΛΗΡΩΣ, παρά τα Συμπεράσματα που Προέκυψαν από την Μεγάλη Πυρκαγιά του Αυγούστου 2020, Συνέπεια της Οποίας ΕΚΚΕΝΩΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

Ο εν Λόγω Δημοτικός Δρόμος Έχει Περιβαλλοντική Αδειοδότηση και Έχει Παραληφθεί Ομόφωνα από το Δ.Σ. του Δήμου Άνδρου το 2015!!!

Η Σημερινή Δημοτική Αρχή της Άνδρου Έχει «ΑΠΟΦΥΓΕΙ» ΝΑ ΕΝΤΑΞΕΙ τον εν λόγω Δημοτικό Δρόμο στα Τεχνικά Προγράμματα του Δήμου των ετών 2020, 2021, 2022 και 2023 καθώς και στις Τροποποιήσεις για τα έτη 2020, 2021 και 2022. Η ίδια Τακτική Τηρήθηκε και Στην Πρώτη Τροποποίηση που Έγινε στις 23/1/23 στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Άνδρου 2023!!!

Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ «ΜΕΓΑΛΕΙΟ»!!!

 

 • Έχουν Γνώσιν οι «Φύλακες». Θα Αξιολογήσουν και θα Αποφασίσουν σύμφωνα με τα Πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής της Άνδρου και στα Ακόλουθα Επιπλέον Θέματα:
 • Τα Σκουπίδια στην Σταυροπέδα καίγονταν από τον Νοέμβριο 2022 μέχρι πολύ Πρόσφατα. Έσβησαν από την ΒΡΟΧΗ!!! Οι Διοξίνες Επιβάρυναν την Υγεία των Κατοίκων του Νησιού και την Χλωρίδα – Πανίδα της Κοιλάδας από την Σταυροπέδα μέχρι την Χώρα Άνδρου.
 • Η Αλαζονική Συμπεριφορά και Όχι Μόνο της Δημοτικής Αρχής της Άνδρου, με Προφορικό και Γραπτό Λόγο, Δηλητηριάζουν την Κοινωνική Συνοχή των κατοίκων της Άνδρου.
 • Αργοπορίες στα Έργα του ΧΥΤΥ Άνδρου (Από το 2021 Μηδενικό Έργο του ΦΟΔΣΑ Ν. Αιγαίου) και του Εκσυγχρονισμού του Λιμένος Γαυρίου.
 • Αδικαιολόγητες Αργοπορίες στο Έργο Σύνδεσης της Αποχέτευσης χωριού Λειβάδια με τον Βιολογικό Χώρας Άνδρου.
 • Αργοπορίες στα Έργα Οδοποιίας και Υδροδότησης σε Χωριά Δ.Ε. Υδρούσας και στην Δημιουργία Πολυχώρου στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Γαυρίου.
 • Κακοτεχνίες στις Ασφαλτοστρώσεις Μεσσαριάς και Χώρας Άνδρου.
 • Διανοίξεις Δρόμων χωρίς Μελέτες κ.λπ. στην περίοδο COVID-19 σε χωριά Δ.Ε. Κορθίου.
 • Πολλές Υποσχέσεις και «Θα…» που Όλοι Γνωρίζουν ότι Δόθηκαν στους κατοίκους των χωριών της Άνδρου πριν τις Δημοτικές Εκλογές 2019, οι οποίες Δεν τηρήθηκαν από την Δημοτική Αρχή της Άνδρου.  
 • Στις 8/1/23 Εκδηλώθηκε η Πρώτη Πυρκαγιά στην Άνδρο, σε περιοχή του χωριού Ζαγανιάρι προς την Μονή Παναχράντου.

Το 2021 και 2022 Στο Συνετί Είμαστε Τυχεροί!!!

 

Το Δις Εξαμαρτείν Ουκ Ανδρός Σοφού

 

Αντιναύαρχος ε.α. Ν. Καλλιβρούσης Π.Ν.

5 Σχόλια

 • Ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί σαν εσάς που μας λένε την αλήθεια “εν άγνοια τους” . Σχεδόν όλα τα έργα που έχουν σταματήσει ή δεν ξεκίνησαν ποτέ και ας ήταν έτοιμα όπως μας γράφετε υπάρχει κάτι κοινό στις ημερομηνίες. Η πενταετία 2014-2019 που δήμαρχος ήταν ο εκλεκτός σας. Εκείνη την περίοδο μάλλον είχε ΡΕΠΌ η ντροπή και δεν ντρεπόταν!!!!

 • Αυτό το αίσχος που επικρατεί είκοσι χρόνια τώρα, στο λιμάνι του Κορθίου μέχρι πότε θα το βλέπουμε;;;Θα υπάρξει ποτέ Δήμαρχος να το τελειώσει;;;;

 • Το Επαρχείο έχει αμαρτωλή ιστορία γύρω από τα λιμάνια της Χώρας και του Κορθίου. Όσοι πέρασαν από τον θώκο του επάρχου ξέρουν πολύ καλά τι δεν έκαναν και φτάσαμε σε αυτό το χάλι. Όσο για τους δρόμους, πολύ λυπάμαι που θα σας πικρανω, αλλά ο κύριος Καλλιβρουσης έχει απόλυτο δίκιο και τόλμησε να ουρλιάξει την αλήθεια.

 • Μάλλον δεν ξέρετε να διαβάζετε!!!! Το ίδιο πράγμα είπα. Ότι μας είπε αλήθειες, απλά το έκανε εν άγνοια του, αφού σχεδόν σε όλα όσα είπε υπάρχει μέσα η περίοδος 2014-2019. Όσο για το επαρχείο που λέτε κάποιοι, καλό είναι να μην τα τσουβαλιαζετε όλα γιατί βολεύει. Για όλα φταίει ο δήμαρχος, αλλά όταν μας πουν για ευθύνες του επαρχείου υπάρχει η καραμέλα ότι εκείνος ήταν έπαρχος πριν. Ξεχωρίστε λοιπόν τις ευθύνες για ΤΟ ΤΏΡΑ, κάντε σωστή χρέωση των ευθυνών, μιλήστε για όλους και μετά προσπαθήστε να μας πείσετε ότι φταίει ο Λοτσάρης για ότι κακό συμβαίνει από το στενό έως την φασα

 • Μας γράφετε ότι ο δρόμος για τον οποίο φωνάζετε και στέλνετε επιστολές κάθε μήνα, έχει περιβαλλοντική αδειοδότηση και έχει παραληφθεί από τον δήμο από το 2015 και ότι η ΣΗΜΕΡΙΝΉ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ έχει αποφύγει να εντάξει τον δρόμο στα τεχνικά προγράμματα 2020,2021,2022,2023. Και συμπληρώνεται “η ανευθυνότητα και η αδιαφορία σε όλο τους το μεγαλείο”. Προφανώς από αυτά που γράφετε τα έτη 2016,2017,2018,2019 που δεν είχε εντάξει το εν λόγω έργο Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΑΡΧΉ δεν υπήρχε φόβος πυρκαγιάς για το χωριό!!! Τελικά η ΝΤΡΟΠΉ ΝΤΡΈΠΕΤΑΙ . Εσείς?????

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio