Νέα

Καλή ξεχειμωνιά κ. Σουσούδη!!

Καλή ξεχειμωνιά κ. Σουσούδη!!

Θεοδόση αφού:

-Αποφάσισες το 2017 να διαλύσεις την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ χωρίς καμία πρόβλεψη για το πως θα πληρώσεις τους επαγγελματίες στους οποίους όφειλε η εταιρεία. Μάλιστα σύμφωνα με τον σημερινό συνοδοιπόρο σου Γ Κακάπη επρόκειτο για μια προμελετημένη ενέργεια αφού επί θητείας σου οι χρηματοδοτήσεις του Δήμου προς την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ δεν κάλυπταν καν τα έξοδα μισθοδοσίας. Είχες δηλαδή -κατά τον Γ Καπάκη -προαποφασίσεις να πτωχεύσεις την εταιρεία.

-Από το 2015 μέχρι και την άνοιξη του 2022 είχες την απόλυτη πλειοψηφία στην Γενική Συνέλευση, το ανώτατο όργανο της εταιρείας και παρ’ όλα αυτά τίποτα απολύτως δεν έπραξες για τους πιστωτές της εταιρείας

-Από την άνοιξη του 2022 που επετράπη στην σημερινή διοίκηση του Δήμου να έχει τον έλεγχο της Γενικής Συνέλευσης επιδόθηκες σε μια σειρά ενστάσεων, προσφυγών, παράτυπων συμβουλίων και αποφάσεων που οδήγησαν μόνο στο να χάσει ο Δήμος την ευκαιρία το καλοκαίρι του 2022 να πληρώσει τα χρέη της ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ από πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών

-Έλαμψες δια της απουσίας σου από το πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της 4ης Φεβρουαρίου 2023 όπου συζητήθηκε η ανάληψη των υποχρεώσεων της εταιρείας από τον Δήμο,

Έρχεσαι με μια – εκ του μακρόθεν- μακρόσυρτη ανακοίνωση όπου κατηγορείς τους πάντες και τα πάντα για την μέχρι σήμερα πορεία της εταιρείας. Αποκρύπτεις  φυσικά από τους Ανδριώτες ότι από το τον Σεπτέμβριο του 2014 μέχρι και σήμερα μόνη η παράταξη σου ή σε συνεργασία με αυτήν του Γ Καπάκη έχει την πλειοψηφία στο Δημ Συμβούλιο και θα μπορούσες να είχες προχωρήσει την εκκαθάριση και την πληρωμή των προμηθευτών.  Βεβαία λέξη δεν αναφέρεις για δικές σου ευθύνες. Αυτό θα έλειπε να έχεις εσύ ευθύνη για κάτι!! Όλοι οι άλλοι ναι, αλλά  εσύ όχι !! Σύνηθες για την δική σου λογική με την οποία άλλωστε πορεύτηκες ως σήμερα στα κοινά!

Θεοδόση,

Όταν επιστρέψεις στην Άνδρο, την οποία για μια ακόμα φορά εγκατέλειψες εν μέσω έντονων καιρικών φαινομένων- εσύ ένας πρώην Δήμαρχος και διεκδικητής εκ νέου της Δημαρχίας -έλα στο ΔΣ με νηφαλιότητα να συζητήσουμε το θέμα.

Ως τότε άσε τα ψέματα και επέτρεψε στην διοίκηση του Δήμου να δουλέψει για το καλό του Νησιού

Καλά να περνάς Θεοδόση όπου και εάν βρίσκεσαι

Καλή ξεχειμωνιά!

Άνδρος 6/2/2023

Δημήτρης Γιαννίσης

1 Comment

  • Αχ κύριε Γιαννίση, η ιστορία της Αναπτυξιακής δείχνει άλλους ενόχους για την κατάληξη της. Είναι κρίμα να εκτίθεστε τόσο άσχημα για ένα θέμα τόσο γνωστό.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio