Νέα

Η πίτα του συλλόγου “Της γριάς το κάστρο” στου Κοχύλου

“Αγαπητά μας μέλη καλησπέρα και χρόνια πολλά! Ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν σήμερα Ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους,  ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και κάθε καλό!
Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, μετά τη ολοκλήρωση της θείας λειτουργίας , ο σύλλογό μας επέλεξε μία σεμνή τελετή για να κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Οι κάτοικοι του χωριού μας, ο Έπαρχος Δημήτρης Λάσκαρης, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Τηνιακός, η τοπική Πρόεδρος του χωριού μας Μαρία Δημητράκη
και καλοί φίλοι, όπως ο κύριος Χρίστος Γλυνός με την σύζυγό του και ο κύριος Λεωνίδας Τηνιακός με την σύζυγό του, μοιράστηκαν αυτές τις όμορφες στιγμές μαζί μας, ευχόμενοι σε μια καλή και δημιουργική χρονιά.
Τους παρευρισκομένους καλωσόρισε σε έναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μιχάλης Βαράγγης  ενώ την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Θεοδόσιος. Τους ευχαριστούμε όλους θερμά για την παρουσία τους και τις πολύτιμες ευχές τους!
Επίσης ευχαριστούμε πολύ την “Κινηματογραφική Λέσχη Άνδρου” και το “Photo Andros” για την κάλυψη της εκδήλωσης, καθώς και όσους βοήθησαν για την άψογη οργάνωσή της!
Το φλουρί φέτος ήταν ανδρική υπόθεση. Ο Ανδρέας Αντωνέλος και ο Γιώργος Γιαννίσης ήταν οι τυχεροί της χρονιάς! Τους ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και να είναι πάντα τυχεροί σε όλους τους τομείς της ζωής τους!
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!
Εκ του Δ.Σ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio