Νέα

Σάββατο 25 Μαρτίου ’23, τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους ηρωικώς πεσόντες Κοχυλιανούς ναυτικούς

Το Σάββατο 25 Μαρτίου, την ημέρα της Εθνικής μας Επετείου, επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τους πεσόντες Κοχυλιανούς ναυτικούς του Α’και Β’ παγκοσμίου πολέμου.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα μετά την ολοκλήρωση της μαθητικής παρέλασης του Κορθίου, περίπου στις 02:00 το μεσημέρι, και θα είναι ανοιχτή για όλους.
Το μνημείο δημιουργήθηκε με μέριμνα και έξοδα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Της Γριάς Το Κάστρο” και έχει χωροθετηθεί στην προσφάτως αναμορφωμένη πλατεία του Αγίου Γεωργίου.
Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας αναφέρουμε ότι η ανάπλαση και ο νέος φωτισμός της πλατείας έγιναν με πόρους του Συλλόγου μας σε συνεργασία με τον Δήμο, ο οποίος μας προσέφερε τα φωτιστικά και την εργασία τοποθέτησής τους.
 Τον ευχαριστούμε θερμά!
Η ανέγερση του μνημείου συνιστά την οφειλόμενη απόδοση τιμής προς τους ήρωες συμπατριώτες μας, που έπεσαν στο καθήκον υπερασπιζόμενοι την ελευθερία της πατρίδας μας. Αποτελεί όμως και έναν τρόπο να εκφράσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα που μας δένουν μαζί τους.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:
– Επιμνημόσυνη δέηση.
– Αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων.
– Κατάθεση στεφάνων.
– Χαιρετισμούς, από τους επικεφαλείς της διοργάνωσης, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους συγγενείς, συλλόγους και άλλους φορείς του νησιού μας
Η εκδήλωση θα κλείσει με το κέρασμα που θα προσφέρουμε στη αίθουσα εκδηλώσεων.
Παρακαλούμε όσοι από εσάς ( φορείς, σύλλογοι, συγγενείς κτλ) θέλετε να καταθέσετε στεφάνι ή να απευθύνετε χαιρετισμό να μας ειδοποιήσετε εκ των προτέρων.( Την προετοιμασία των στεφάνων έχει αναλάβει ο σύλλογος)
Τηλέφωνο επικοινωνίας:
Γιάννης Τηνιακός: 694 467 7575
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio