Νέα

Η ιδρυτική σύναξη των 40 και ιεροψαλτών της Άνδρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Σάββατο 18 Μαρτίου 2023,  η συνάντηση των Ιεροψαλτών ΄Ανδρου ,  προκειμένου να πραγματοποιηθεί η επεξεργασία του Καταστατικού του Νέου Συλλόγου για την εν συνεχεία νομιμοποίησή του.

Απόστολος Μαρκόπουλος, Κωσταντίνος Λιοπύρος, Ιωάννης Ξανθός

Προλόγησε ο Κων/νος Λιοπύρος, ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν στην ίδρυση του Συλλόγου, ανέλυσε λεπτομερειακά τους σκοπούς και επιδιώξεις  του, ευχαρίστησε τους συντελεστές της προσπάθειας και διάβασε αποσταλέντα μηνύματα συμπαράστασης.

Ακολούθησε ο Απόστολος Μαρκόπουλος, δάσκαλος του Φροντιστηρίου εκκλησιαστικής μουσικής, ο οποίος με σαφήνεια  αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες του Συλλόγου και θέματα του Φροντιστηρίου.

Τελευταίος έλαβε το λόγο ο Δικηγόρος Ιωάννης Ξανθός, ο οποίος ανέλυσε το Καταστατικό, φρόντισε για τις νόμιμες διαδικασίες ίδρυσης  όσον αφορά  για την εκλογή της προσωρινής διοικούσας Επιτροπής και για την συγκέντρωση των υπογραφών από τα Ιδρυτικά μέλη που παρέστησαν  .

Με ιδιαίτερα μεγάλη ικανοποίηση σημειώνουμε τη συμμετοχή περισσότερων των 40 Ιεροψαλτών και

Κληρικών, καθώς και Νέων μαθητών του Φροντιστηρίου, που όλοι αποδέχτηκαν και υπέγραψαν το Νέο Καταστατικό, τους οποίους ευχαριστούμε θερμότατα.

Ευχαριστούμε θερμά τα τοπικά ενημερωτικά μέσα και sites, που πρόθυμα συνδράμουν και προβάλλουν την ιδέα ίδρυσης  και την  υλοποίηση της προσπάθειάς μας.

 

ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΕΡΟΨΑΛΤΩΝ- ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΨΑΛΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΝΔΡΟΥ <<Η ΠΑΝΑΧΡΑΝΤΟΣ>>.    

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio