Νέα

Μαύρες είναι οι νύχτες στα βουνά και στα Κοχύλου

 

 (Δεν) Ειδομεν το φως το αληθινόν…

Τι και αν απέχουμε ένα μήνα από το Πάσχα του 2023, από τη Λαμπρή των Ορθοδόξων Χριστιανών, στο Κοχύλου έχουν κυριολεκτικά “μαύρα μεσάνυχτα “. Τι και αν πέρασαν 4 χειμώνες με το ίδιο σκοτεινό πρόβλημα, δεν βρέθηκε ακόμα το “φως το αληθινον “.

Το Κοχύλου, ένα χωριό με αρκετούς μόνιμους κατοίκους, με νέους , παιδιά και ηλικιωμένους είναι βουτηγμένο κυριολεκτικά στο σκοτάδι. Και αυτό εν έτει 2023 όπου οι αυτονόητες δημόσιες παροχές δεν λένε να στεριώσουν.

Και αν εμείς οι κάτοικοι του χωριού έχουμε απομνημονεύσει τα επικίνδυνα σημεία που δεν φαίνονται στο σκοτάδι, οι επισκέπτες του χωριού σίγουρα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια πρόκληση άνευ προηγούμενου.

Συνιστούμε λοιπόν στους βραδινόυς επισκέπτες του χωριού μας να εφοδιαστούν καταλλήλως με φακούς και μπαστούνια εάν δεν επιθυμούν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Κύριοι υπεύθυνοι, Σε ένα κράτος υπό κατάρρευση, μην βιάζεστε να κλείσετε το φως .

Εάν δεν έχουμε πληρώσει τα δημόσια τέλη ως χωριό παρακαλώ να μας το επισημάνετε ώστε να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες.

Το Πάσχα έρχεται. (Δεν)Είδομεν ….

Ένας  στο σκοτάδι Κοχυλιανός

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio