Νέα

Νέο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Κυκλάδων 2023 – 2027 & Φόρμα Υποβολής Επενδυτικών Προτάσεων – Ιδεών

Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε. έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της www.e-cyclades.grφόρμα υποβολής επενδυτικών προτάσεων – ιδεών, στο πλαίσιο των ενεργειών ενημέρωσης και διαβούλευσης για το σχεδιασμό του νέου τοπικού προγράμματος LEADER Κυκλάδων 2023 – 2027.

Ο τοπικός πληθυσμός και οι φορείς των Κυκλάδων έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες, για το επενδυτικό τους ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τη φόρμα καταγραφής προτάσεων – ιδεών που βρίσκεται στο παρακάτω link https://www.e-cyclades.gr/forma-ypovolis-ependitikikis-protasis-ideas/, έτσι ώστε αυτές να καταγραφούν και να συμπεριληφθούν στο σχεδιασμό του τοπικού προγράμματος. Για κάθε μια πρόταση θα πρέπει να συμπληρώνεται διαφορετική φόρμα.

Στην ιστοσελίδα επίσης έχει αναρτηθεί «Ενημερωτικό Έντυπο Διαβούλευσης», το οποίο σας επισυνάπτουμε, με σύντομη περιγραφή των βασικών στοιχείων και τις δράσεις/υπο-παρεμβάσεις που θα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες στη διαβούλευση.

ΕΔΩ: Το  Ενημερωτικό Έντυπο Διαβούλευσης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio