Νέα

“Πράσινο φως” για την εκκίνηση της τριετούς συντήρησης του οδικού δικτύου της Άνδρου, της Τήνου και της Μυκόνου

“Πράσινο φως” για την εκκίνηση ενός σημαντικού έργου.
Τέλος στη δικαστική διαμάχη.

Μετά από καθυστέρηση δύο ετών άνοιξε επιτέλους “ο δρόμος” για την υλοποίηση του έργου της τριετούς συντήρησης του οδικού δικτύου της Άνδρου, της Τήνου και της Μυκόνου, προϋπολογισμού 6.700.000,00 ευρώ.

Η δικαστική διαμάχη μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ήταν η αιτία της καθυστέρησης στην υλοποίηση του έργου που η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε προνοήσει να δημοπρατήσει το 2021.
Ενημερωτικά, η μελέτη του έργου εγκρίθηκε με την 117/2021/08-03-2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και οι όροι δημοπράτησης του έργου εγκρίθηκαν με την 275/2021/26-04-2021 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Μετά την με αριθμό Α593/2023 απόφαση του Α1 Τμήματος του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά και την 105/2023 απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (31-3-2023) αναδείχθηκε ο οριστικός ανάδοχος του έργου.

Σε σχετική δήλωσή του ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης αναφέρει:
“Δύο χρόνια δικαστικής αντιδικίας μεταξύ των εταιρειών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, μας στέρησαν τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε το μεγαλύτερο έργο οδοποιίας στα νησιά της Άνδρου, Τήνου και Μυκόνου συνολικού προϋπολογισμού 6.700.000,00 ευρώ.
Μετά την οριστική δικαστική απόφαση του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά προχωράμε στη συμβασιοποίηση του έργου με σκοπό την υλοποίησή του το συντομότερο δυνατόν”.

 

ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

κ. Γ. Λεονταρίτης

 

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio