Νέα

Ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης προσφέρει άρβυλα στους εθελοντές δασοπυροσβέστες

Στις 19/4/ 2023 παραδόθηκαν μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) από τον Υφυπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Ν. Χαρδαλιά σε μια τελετή παράδοσης του υλικού. Συγκεκριμένα παραδόθηκαν άρβυλα σε 18 εθελοντικές ομάδες που απαρτίζουν την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΠΥΣ) – Στρατόπεδο “ΖΟΡΜΠΑ”, παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματικών του Στρατού.

Στην ομιλία τους εξήραν το έργο των εθελοντικών ομάδων δασοπροστασίας δασοπυρόσβεσης, τόσο η ηγεσία του Γεν. Επιτελείου Στρατού, όσο και ο Υφυπουργός Εθν. Αμύνης κ. Ν Χαρδαλιάς, ο οποίος μάλιστα δήλωσε ότι ξεκίνησε ως εθελοντής στην Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Βύρωνα.

Η μετακίνηση των μελών του Σ.Ε.Δ.Α. με ένα πυροσβεστικό όχημα ήταν χορηγία της Golden Star Ferries με το πλοίο Superferry, όπου ανέλαβε την δωρεάν μετακίνηση των μελών του Σ.Ε.Δ.Α. με το πυρ. όχημα από Άνδρο προς Ραφήνα (18/4), όπως και την επιστροφή την επομένη (19/4) από Ραφήνα προς Άνδρο.

Ευχαριστουύμε τον Υφυπουργό κ. Ν. Χαρδαλιά, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης, όπως και τους αδελφούς Στεφάνου για την δωρεάν μετακίνηση της ομάδας του Σ.Ε.Δ.Α.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio