Νέα

Περιοδεία του Φίλιππου Φόρτωμα σ΄όλη την Άνδρο

Την Άνδρο επισκέφθηκε ο υπ. Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, 10 και 11 Μαΐου 2023, όπου πραγματοποίησε συνολικά έξι ανοικτές συναντήσεις σε Μπατσί, Χώρα, Κόχυλο, Κόρθι και Γαύριο.

Στις ανοικτές αυτές συναντήσεις, παραβρέθηκαν, πλέον του Δημάρχου Άνδρου κ. Δημήτρη Λοτσάρη, αρκετοί εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης και συλλογικών φορέων καθώς και πλήθος κόσμου, παλιοί και νέοι φίλοι του κ. Φόρτωμα, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επικείμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

Παντού έγινε αναφορά στο πλήθος έργων που έχουν δρομολογηθεί στο νησί, από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε ο υποψήφιος βουλευτής, μέσα από τις συνεχείς διεκδικήσεις του για όλα τα ζητήματα που απασχολούν στην Άνδρο. Κατά κοινή ομολογία είναι η πρώτη φορά που κάποια κυβέρνηση ασχολήθηκε ουσιαστικά με τα θέματα της Άνδρου.

Ο υπ. Βουλευτής αναφέρθηκε εκτενώς σε όλα όσα έχει υποσχεθεί και υλοποίησε την τετραετία που μας πέρασε η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, στα χρηματοδοτικά εργαλεία  που ενεργοποίησε για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των νησιών και επισήμανε την αγαστή συνεργασία με τον Α’ και Β’ βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που έχει τροχιοδρομήσει το νησί σε μια πορεία βιώσιμης ανάπτυξης.

Ο κ. Φόρτωμας είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί επίσης, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου, όπου ενημερώθηκε από τον Διοικητή του Υποπυραγό Πρινιωτάκη Δημήτριο για την ετοιμότητα της Υπηρεσίας, ενόψει της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου.

Κατόπιν, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Παναχράντου και συνάντησε τον Ηγούμενο και τους διαμένοντες σ ‘αυτή μοναχούς, με τους οποίους τον συνδέει στενή σχέση.

Στο τέλος της επίσκεψής του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό για έναν πολιτικό να μπορεί να κάνει απολογισμό έργου μπροστά στους πολίτες που τον στήριξαν και να μην κάνει αναφορά σε όλα τα έργα που πραγματοποιήθηκαν στον τόπο τους για να μην τους κουράσει!

 

Είναι σημαντικό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα! Είμαι πολύ περήφανος γιατί στα μάτια των Ανδριωτών είδα την επιβράβευση και την παραδοχή πως, ότι προεκλογικά τους είπα πως θα διεκδικήσω, εγώ το έκανα πράξη! »

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio