Νέα

Τι είναι δω καλέ;

Ε ναι, η ταμπέλα η ξύλινη μας μάρανε, “Κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Κορθίου ” λέει, ένα από τα λίγα σπουδαία καλά που έχουν γίνει στη περιοχή.

Στο σάιτ μόνο του ΚΠΕ,  διαβάζουμε ότι είναι το πιο παλιό σχολείο της Άνδρου και αυτού του ιστορικού κτιρίου, ο περίγυρος της εισόδου  δεν περιγράφεται με λίγα λόγια, θέλει ώρα, ευτυχώς οι φωτογραφίες τα λένε όλα!

Άντε μετά να μεταπείσεις τους ξένους που σου λένε ότι  δεν έχει   τίποτα το Κόρθι.

 

Μεγάλη μαεστρία γι΄αυτό το αποτέλεσμα

 

να μπουν και ηλιακά φώτα να φανεί και το βράδυ το μεγαλείο!

 

Απ΄ όποια μεριά και να έρθεις πέφτεις πάνω τους!

 

το 2016 ήταν πιο καλά τα πράγματα

Αγίας Τριάδας Ιούνιος 2016

5 Σχόλια

  • ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ του δικτύου της ΔΕΗ τώρα ! Δεν είναι δυνατόν οι πολίτες να έχουν αμέτρητους περιορισμούς λόγω του παραδοσιακού χαρακτήρα των οικισμών και η ΔΕΗ δίπλα στα σπίτια, μέσα στα οικόπεδα να φυτεύει όπου και όπως θέλει τις τερατόμορφες κολώνες της. Δεν σέβεται ούτε κανόνες ούτε ιδιωτικές περιουσίες, δεν ρωτάει, δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, δεν πληρώνει νοίκι για την κατάληψη και χρήση ιδιωτικών ή δημόσιων χ΄ώρων!

  • Απαράδεκτο !!! Δεν δίνει λογαριασμό σε κανένα . Τεχνικές λύσεις υπάρχουν όμως δεν γίνονται όχι λόγο υψηλότερου κόστους μα λόγω αδιαφορίας για την αισθητική αλλά και την δίκη μας αδιαφορία !!! Τις μελέτες απλά τις υπογράφουν ….

  • Τι χάλι είναι οι κολώνες;;;;δίπλα στο ””περιβαλλοντικη΄ς””εκπαίδευσης…!!!!!!!!!!!!!!!!που είσαι Δήμαρχε;;;;;;;;;;;;;;και οι συμβουλάτορες του βεβαίως βεβαίως……και αυτό συμβαίνει σε πολλά χωριά αν το ψάξει κανείς….Παραδοσιακοί οικισμοί σου λέει ο άλλος

  • 11:01μμ…Ενώ στο Σουσουδιστάν δεν υπήρχαν τέτοια φαινόμενα, όλα ήταν καλώς καμωμένα και η ζωή κυλούσε όμορφα και αρμονικά 😂

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio