Νέα

Συλλυπητήριο μήνυμα του Θεοδόση Σουσούδη για τον Γιαννούλη Καμπάνη

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα για την απώλεια του Στενιώτη εφοπλιστή, Γιαννούλη Καμπάνη.

Γνώριζα τον καπετάν Γιαννούλη από τα παιδικά μου χρόνια ως συγχωριανός και η πρώτη φορά που διαπίστωσα και ο ίδιος την μεγάλη του αγάπη για το χωριό τις Στενιές και την Άνδρο ήταν το 1997 όταν ίδρυσε τον ΓΝΟΣΤΑ, το Γυμναστικό Ναυτικό Όμιλο Στενιών, όπου ονειρευόταν οι Στενιές εκτός από χωριό της ναυτοσύνης να παίξει σημαντικό ρόλο και στον ναυταθλητισμό.

Έκτοτε διαπίστωνα συχνά, την μεγάλη του θέρμη για την ανάπτυξη του τόπου μας. Υπήρξε ευπατρίδης, λάτρης της ζωής και λάτρης της Άνδρου. Του άρεσε πάντα να διακρίνεται και να ξεχωρίζει. Με ευεργεσίες σε όλο το νησί και πολλές χορηγίες όποτε χρειαζόταν ή του το ζητούσαν, έδειχνε έμπρακτα την αγάπη του για το νησί που τον ανέδειξε.

Αγάπησε ακόμα όσο λίγοι τον αθλητισμό χρηματοδοτώντας αγώνες στα Γυάλια στις Στενιές απο τη δεκαετία του 90, χρηματοδοτώντας καλοκαιρινά πρωταθλήματα μπάσκετ 3 on 3 και με κύρια δράση του την διοργάνωση αγώνων τένις με σημαντικές συμμετοχές, τα τελευταία  χρόνια σε ιδιωτικό του χώρο, όπου προσέφερε άριστες εγκαταστάσεις και αμέριστη φιλοξενία σε αθλητές και καλεσμένους.

Όταν συναντιόμασταν διαπίστωνα πάντα την μεγάλη αγάπη του και ενδιαφέρον για την Άνδρο, κάνοντας πολύωρες συζητήσεις για τους τρόπους ανάπτυξης του νησιού.

Η απώλεια του είναι μεγάλη και ακόμα μεγαλύτερη για την όμορφη οικογένεια του.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στα παιδιά του που λάτρευε και σε όλους τους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι καπετάν Γιαννούλη!

Θεοδόσης Σουσούδης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio