Νέα

Κοίτα ποιος μιλάει ! Του Βασίλη Πομόνη

Κοίτα ποιος μιλάει !

Λοιπόν Ευάγγελε, έχω πρόβλημα με τα γεγονότα. Πλην όμως επειδή δεν είμαι οπαδός της άποψης «όταν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί σου, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα», αναγκάζομαι και αυτή την εβδομάδα να αλλάξω το θέμα με το οποίο σκόπευα να ασχοληθώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθώ λεπτομερώς με το τεράστιο θέμα της διοχέτευσης ακατάλληλου (επιεικής η έκφραση) νερού στη δεξαμενή της Μεσαριάς και ας είναι καλά ο Νίκος ο Ντόγιας, που το ανακάλυψε. Θα ασχοληθούμε, και μάλιστα από τώρα θέλω να επισημάνω στην αντιπολίτευση, ότι έχει ιδιαίτερη υποχρέωση τόσο να  αναδείξει σε κάθε πτυχή του το θέμα, όσο και να παρακολουθήσει την πορεία των δικαστικών ερευνών, που πρέπει να γίνουν. Διαφορετικά η παράβαση καθήκοντος αφορά και αυτούς. Νομικούς έχουν στις τάξεις τους, ας το ψάξουν.

Αυτό με το οποίο σήμερα οφείλω να ασχοληθώ, αφού και εγώ έχω ευθύνη, είναι η υπόθεση του ανθρώπου που προεδρεύει στο Δ.Σ. του Δήμου Άνδρου. Αυτού για του οποίου την εκλογή είμαι σχεδόν αποκλειστικά υπεύθυνος (όποιος θέλει μπορεί να έχει και ειδική ανάλυση, αλλά να μην τρώμε εδώ χρόνο και χώρο. Πολύ του πάει). MEA CULPA λοιπόν αγαπητοί συμπατριώτες η εκλογή του ανθρώπου για τον οποίο πριν λίγο καιρό έγραψα το άρθρο: «Όταν κάποιος σε γελάσει μια φορά, πρέπει να ντρέπεται αυτός. Όταν σε γελάσει και δεύτερη πρέπει να ντρέπεσαι εσύ!!»

Aυτός λοιπόν ο άνθρωπος, ο οποίος όχι απλώς δεν τίμησε τη θέση του προέδρου του Δ.Σ., όχι απλώς δε στάθηκε άξιος του θεσμού, όχι απλώς πούλησε το συνεργάτη και τον άνθρωπο που αποκαλούσε δάσκαλό του (Θεός φυλάξοι μην θεωρήσει κανείς ότι από μένα έμαθε τέτοια συμπεριφορά!!), αρνούμενος ανέντιμα να παραιτηθεί στη μέση της θητείας του, ώστε να καταλάβει ο γράφων τη θέση στο Δ.Σ., όπως ρητά είχε συμφωνηθεί, αφού και όλα τα έξοδα του εκλογικού αγώνα είχαν καταβληθεί εξ ημισείας (υπάρχουν αποδείξεις), αυτός λοιπόν ο «πολιτικός», όχι απλώς ξευτιλίστηκε στα μέλη του συνδυασμού μας, τα οποία γνώριζαν πολύ καλά τη συμφωνία και αντέδρασαν στην αθέτηση της συμφωνίας,  όχι απλώς έχει προκαλέσει με τις παλινωδίες του την απόλυτη θυμηδία στο σύνολο του Δ.Σ., προς το οποίο δήλωνε συνεχώς ότι αποχωρεί, ΑΛΛΑ!!!! Αλλά έχει το θράσος να εγκαλεί μια αξιοπρεπέστατη συμπολίτισσα, άριστη υπάλληλο στη δουλειά της και από τα πιο αξιόλογα άτομα που έχω γνωρίσει. Και έχει το θράσος να ζητά από μια συνεπέστατη κυρία, να σεβαστεί ποιον; Αυτόν που δεν σεβάστηκε τίποτα!!!

Δεν θα είχα καμία διάθεση και δεν θα ξεκινούσα ποτέ να ασχοληθώ με τον άνθρωπο, το ποιόν του οποίου έχει γίνει πλέον κατανοητό απ’ όλους. Ελπίζω και απ’ αυτούς που τον χρησιμοποιούν. Άλλωστε όπως θα αποδειχθεί στη συνέχεια «την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς». Επειδή λοιπόν στο λάθος της εκλογής του συγκεκριμένου συνέτεινα και εγώ, θεώρησα υποχρέωσή μου να γράψω το παρόν, γιατί ο καθένας σ’ αυτή τη ζωή πρέπει να αναλαμβάνει τις ευθύνες του και να είναι έτοιμος να πληρώσει γι’ αυτές. Εδώ είμαι λοιπόν και δεύτερη φορά δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου και σε όσους με περιβάλλουν να υποστούν κοροϊδία.

Βασίλης Πομόνης.

2 Σχόλια

 • Ο κλασσικός άλλα λόγια ν αγαπιομαστε κ. Βασίλη, σε πουλά για πλάκα και νομίζει πως έχει και δίκιο. Βεβαια ποιος τον παίρνει σοβαρά,κατάφερε μονος του να γελοιοποιειται και να ξεφτυλιζεται.Καταφερε να κάνει τα συμβούλια τσίρκο.Πηρε αυτό που του άξιζε με τα λόγια σου τ αληθινά.

 • φίλε Βασίλη
  αναφέρεσαι σε ένα άτομο το οποίο, εκμεταλλεύτηκε τα πάντα:
  – Έναν ανεκδιήγητο εκλογικό νόμο που του έδινε το δικαίωμα να σχηματίσει συνδυασμό με μόνο 21 άτομα
  – Την ευπιστία δύο γνωστών και διαπρεπών συμπολιτών μας, τους οποίους περιστοίχισε με άλλους 19, που δεν είχαν καμμία σχέση με το αντικείμενο, απλά και μόνο για να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο
  – Την ανοησία 305 ψηφοφόρων που είδαν το τυράκι αλλά δεν είδαν ούτε τη φάκα ούτε τον αρουραίο!
  Ήξερε εκ των προτέρων ότι σαν υποψήφιος δεν πρόκειται να έβρισκε ούτε την δική του ψήφο, ενώ χρησιμοποιώντας τις γνωριμίες των ΔΥΟ κάτι θα κατάφερνε, και το κατάφερε!
  Όχι μόνο κατάφερε να εκλεγεί, έστω και ουραγός, αλλά συνεργαζόμενος και ελισσόμενος και υποσχόμενος τα πάντα ανελίχθη στο υψηλότερο δημοτικό αξίωμα: Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου.
  Ο έσχατος των εσχάτων, πρώτος των πρώτων!!!
  Και όλα αυτά με την «αξία» του πάντα!!!
  Ο θυμόσοφος λαός μας λέει: Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!
  Εξετάζοντας λοιπόν το ποιόν του ανδρός ας αναλογιστούμε και το ποιόν του συνονθυλεύματος που κυβερνά το Νησί μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio