Νέα

Δωδέκατη επιστολή καταγγελίας για τον δρόμο πυρασφάλειας στο Συνετί

ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ ΤΗΣ 26-7-23 ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥ


• Ακόμη Περιμένουμε από τον Δήμο Άνδρου (Τεχνική Υπηρεσία) ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ την Ενημερωτική Επιστολή προς τον Νέο Ιδιοκτήτη του αγροτεμαχίου στην αρχή της Διάνοιξης του Δρόμου «Αντρέα – Φιρόγια» στο χωριό Συνετί Άνδρου, όπως ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ με τους άλλους ΕΙΚΟΣΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ με την επιστολή Α.Π. 5099/15-5-21. Έχουν περάσει Δέκα επτά Μήνες από τότε που ΖΗΤΗΘΗΚΕ από τον Δήμο Άνδρου Η ΕΚΔΟΣΗ της εν λόγω Επιστολής!!!
• Η Δημοτική Αρχή Άνδρου για να Δικαιολογήσει την ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της, στην Διάνοιξη του Δημοτικού Δρόμου και Πυρασφάλειας στο κάτω τμήμα του οικισμού Συνετί Άνδρου (Αντρέα – Φιρόγια), Στα Απαντητικά Έγγραφα προς τις Ανεξάρτητες Αρχές τον Ιούνιο 2021 και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου τον Ιούλιο 2021, ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ, Οικονομικών Πόρων, Απόφαση Συλλογικών Οργάνων του Δήμου και άλλους λόγους (π.χ. Κύρωση κοινοχρήστων χώρων, Σύνταξη κτηματολογίου κ.λπ.)!!
• Επισημαίνεται ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και οι Εξωτερικοί Συνεργάτες της, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, Έχουν Αποφύγει Να Ασχοληθούν με την ΕΚΠΟΝΗΣΗ των Υπολειπόμενων Μελετών Ωρίμανσης, την ΕΝΤΑΞΗ του εν λόγω Έργου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», καθώς και την ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ από το Δ.Σ. για την Εκτέλεση – Προγραμματισμό του εν λόγω Δρόμου, Αν και Όλα τα Ανωτέρω ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΘΕΙ Πολλές Φορές από την Δημοτική Αρχή Άνδρου!!!
• Ακόμη Περιμένουμε την Δημοτική Αρχή Άνδρου ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στην Δέκατη (28-3-23) και Ενδέκατη (29-5-23) καταγγελία, οι οποίες αφορούν τις Συγκεκριμένες Προσπάθειες του Δήμου Άνδρου ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ Στοιχεία και Έγγραφα ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ, την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, τον Συνήγορο του Πολίτη και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου!!!
• Από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, η Δέκατη Επιστολή Καταγγελίας της 23-3-2023 ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ σύμφωνα με το Ηλεκτρονικό Μήνυμα με αριθ. πρωτ. 12781Ε12023/28-3-23 που επισυνάπτεται στο τέλος της παρούσας Καταγγελίας.
• Για να Υποχρεωθεί η Δημοτική Αρχή Άνδρου ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ επί των Ανωτέρω Καταγγελιών, ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ στις 30-5-23 Επιπλέον τέσσερεις Συστημένες Επιστολές προς τις Ανεξάρτητες Αρχές και Δημόσιες Υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους!!!
• Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για τις Ανοιχτές Επιστολές Καταγγελίας της 23-3-23 και 29-5-23 ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ Έγγραφο με Α.Π. 16823/15-6-23 με το οποίο ΖΗΤΕΙΤΑΙ από τον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δ. Λοτσάρη ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ στον Συντάκτη των Επιστολών Καταγγελίας. Επιπλέον οι εν λόγω Καταγγελίες ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ και από την Κυρία Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 64 του Ν. 4954/2022 (136/Α). Το Ανωτέρω Έγγραφο επισυνάπτεται στο τέλος της παρούσας Καταγγελίας!!!
• Η Αποκλειστική Ευθύνη Αυτής της Συνεχιζόμενης ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ, Θα Συνεχίσει ΝΑ ΒΑΡΥΝΕΙ την Τωρινή Δημοτική Αρχή της Άνδρου, Ανεξαρτήτως του Αποτελέσματος των Δημοτικών Εκλογών Μέχρι Να Συνταχθεί Νέο Τεχνικό Πρόγραμμα και να Ληφθούν οι Απαιτούμενες Αποφάσεις από την Νέα Δημοτική Αρχή της Άνδρου!!!
• Αυτά Είναι τα Πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής Άνδρου!!!
• Τον Αύγουστο του 2020 στην Μεγάλη Πυρκαγιά Είχαμε «Άγιο» στο Συνετί. Από το 2021 μέχρι και σήμερα την Γλυτώσαμε. Κάθε Μέρα Δεν Είναι τ’ Αϊ Γιαννιού, Ούτε της Αναλήψεως Ολοένα!

Ο Καθένας Παίρνει Αυτό που του Αξίζει. Κοντός Ψαλμός Αλληλούια.

Αντιναύαρχος ε.α. Ν. Καλλιβρούσης Π.Ν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio