Νέα

Δέκατη Τρίτη ανοικτή επιστολή κατά της Δημοτικής Αρχής Άνδρου

 

Καταγγελία της 10/8/23 – Δέκατη Τρίτη ανοικτή επιστολή κατά της Δημοτικής Αρχής Άνδρου

  1. Από τον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ΕΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΘΕΊ προς την κα.Γραμματέα της εν λόγω Υπηρεσίας , ΤΗΝ ΈΝΑΡΞΗ  ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑΣ ΚΑΤΑ του Δημάρχου Άνδρου κ.Δ. Λοτσαρη , για  μη Συνεργασία (Άρνηση Απάντησης, Απόκρυψης Στοιχείων κλπ) επί της Διάνοιξης του Δημοτικού Δρόμου στο κάτω τμήμα του χωριού Συνετι Άνδρου  ,ο οποίος εξυπηρετεί και την Πυρασφάλεια του χωριού και της ευρύτερης περιοχής φυσικού κάλους “Διποταματα”.
  2. Για την Ενημέρωση ΟΛΩΝ των κατοίκων της Άνδρου Δημοσιεύεται στο τέλος της παρούσας Καταγγελίας ως συνεχόμενο κείμενο αυτής, το σχετικό έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με Α.Π. 21419/ 1-8-23 ! ! !
  3. Από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας σύμφωνα με αρθ.πρωτ.3270ΕΙ 2023 /27-7-23 ΕΞΕΤΆΖΕΤΑΙ και η Δωδέκατη Καταγγελία ( 26-7-23) .
  4. Από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) με έγγραφο αρθ.πρωτ. Α2638/ 27-7-23 ΖΗΤΕΊΤΑΙ ΑΠΌ την κα. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου και τον Δήμαρχο Άνδρου να Εξετάσουν την Δωδέκατη Καταγγελία ( 26-7-23) και  να Αναλάβουν τις δικές τους ενέργειες στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων τους.
  5. Οι Ανωτέρω Εξελίξεις Έγιναν μετά την ΈΚΔΟΣΗ, Δώδεκα Ανοικτών Επιστολών Καταγγελίας και Πλήθος Συστημένων Επιστολών /Εγγράφων ΠΡΟΣ τον Δήμαρχο Άνδρου, τις Ανεξάρτητες Αρχές ,Υπουργεία και Δημόσιες Υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους  ! ! !
  6. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ  ο Πραγματικός” Απολογισμός και τα Πεπραγμένα ”  του Δημάρχου Άνδρου κ.Δ.Λοτσαρη  ΠΡΟΣ  ΠΟΛΊΤΗ, ο οποίος με Σύνεση, Υπομονή και Επιμονή  ΖΗΤΑ να Λάβει Απαντήσεις στα Αιτήματα του  , σύμφωνα με τους Νόμους 1499/1986 καθ 2690/1999 ! ! !

Κοντός Ψαλμός Αλληλούια για να Πάρουν “κάποιοι “το Μάθημα που τους Αξίζει .

                Αντιναύαρχος ε.α.Ν.Καλλιβρουσης ΠΝ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio