Νέα

Δέκατη τέταρτη ανοικτή επιστολή κατά της Δημοτικής Αρχής Άνδρου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ 17–8–23

ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

            Ντράπηκε  και η Ντροπή

 

1.Μετα από Τρία Χρόνια και Δέκα Μηνες ο Δήμαρχος Άνδρου κ.Δ. Λοτσαρης υπό την Πίεση της Έναρξης ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥ  απο την κα. Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου ,ΑΝΑΓΚΆΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙ με το έγγραφο Α.Π. 819/8-8-23  ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ προς τον Συντάκτη των Συστημένων Επιστολών και των Δεκατριών Καταγγελιών, οι οποίες άρχισαν να εκδίδονται από 11-11-2019 ! ! !

2 . Στο Ανωτέρω Έγγραφο του Δημάρχου Άνδρου ΠΑΡΟΥΣΙΆΖΟΝΤΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ για την Διάνοιξη του Δημοτικού Δρόμου και Πυρασφάλειας προς το κάτω τμήμα του οικισμού Συνετί Άνδρου ( Δρόμος Β / “Αντρέα – Φιρογια”)  ,οι οποίες ΠΡΟΈΚΥΨΑΝ ΜΕΤΆ ΤΑ ΣΚΌΠΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΈΝΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ που Υπέβαλλε ο Δήμος Άνδρου προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στις 25 -1 -2023 ; ; ; ! ! !

3 . ΑΞΙΟ ΠΡΟΣΟΧΉΣ ΕΊΝΑΙ ότι στα Τρία Απαντητικα Έγγραφα του Δήμου Άνδρου προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας ( Α.Π. 6547/ 15 -6 -21) ,τον Συνήγορο του Πολίτη ( Α.Π. 6039/19-6-21) και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ( Α.Π.7039/28-7-21) , για τον Δημοτικό Δρομο”Β” του χωριού Συνετί ΔΕΝ ΓΡΆΦΕΤΑΙ ΚΆΤΙ  περί Χωρικού Σχεδιασμού  – Τοπικού Πολεοδομικου Σχεδίου (ΤΠΣ)! ! !

4 . Επιπλέον στο Έγγραφο του Δήμου Άνδρου της 8-8-23 ΜΕ ΤΕΛΕΙΏΣ ΑΥΘΑΊΡΕΤΟ ΤΡΟΠΟ ,ο εν λόγω Δημοτικός Δρόμος και Πυρασφάλειας του χωριού Συνετί  ΣΥΣΧΕΤΊΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  με Άλλους Δρόμους που κάποιοι Διέρχονται και Δημιουργούν Προβλήματα σε Παραδοσιακά Μονοπάτια, σε Αυλάκια Ποτιστικου Νερού, σε Ρεματα κλπ ! ! ! ; ; ;

5 . ΑΠΊΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΌ. Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Άνδρου και οι Εξωτερικοί Συνεργάτες της , ΑΓΝΟΟΎΝ την Νομοθεσια που Υπάρχει για την Διάνοιξη Νέων Δρόμων ; ; ;

Υποβάλλουν στις 25-1-2023 ΕΠΙΛΕΓΜΈΝΑ ΕΡΩΤΉΜΑΤΑ προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου–Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΏΣΤΕ  ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΒΟΛΙΚΈΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ από τα Προϊστάμενο Κλιμάκια για να ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΆΛΛΟΘΙ ! ! ! ; ; ;

6 . ΑΠΟ ΌΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΈΡΩ  Συναγεται το Συμπέρασμα ότι ο Δήμαρχος Άνδρου κ.Δ.Λοτσαρης για Άλλη Μια Φορά  ,ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΌΝΟ για να ΑΠΟΦΎΓΕΙ το Πολιτικό Κόστος στις Δημοτικές Εκλογές λόγω των Δρόμων που ΥΠΟΣΧΈΘΗΚΕ ΤΟ 2019 Αλλά ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΊΗΣΕ ! ! !

7 . ΓΙΑ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΌΛΩΝ και ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ των Χωριών Συνετί, Στενιες ,Βραχνου και Φαλλικα ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ  το Έγγραφο του Δήμου Άνδρου της 8-8-23 ως αναπόσπαστο κείμενο με την παρούσα Καταγγελία ! ! !

Οι” Μεθοδεύσεις” και Η Δήθεν Προσήλωση στην “Νομιμότητα “ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΎΝ ΠΛΈΟΝ .

Αντιναύαρχος ε.α. Ν.Καλλιβρουσης  Π Ν

Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΔΡΟΥ , ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΟΤΣΑΡΗ

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio