Νέα

Δημήτρης Λάσκαρης: Ψυχραιμία και σεβασμό στον ψηφοφόρο!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟ

     Λίγο η επερχόμενη πανσέληνος και ο ανάδρομος Ερμής, λίγο η έλλειψη γνώσεων, λίγο ο κοινός επικοινωνιολόγος Σουσούδη-Βρεττού ο ποίος  έχει πλήρη άγνοια δημόσιας διοίκησης και δημόσιου  λογιστικού και δεν ξέρει να ξεχωρίζει το τεχνικό πρόγραμμα με τον προϋπολογισμό,  φτάσαμε να διαβάζουμε δυο μέρες τώρα  ένα σωρό αερολογίες βαπτίζοντας τις ως προτάσεις..

Ας ξεκαθαρίσουμε  λοιπόν ότι :

  • Στην απόφαση του 2ου θέματος της 15ηςΣυνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου με θέμα ‘Αναμόρφωση Τεχνικού προγράμματος Κυκλάδων’ εγγράφηκαν 200.000€ για αγορά υδροφόρας για την Άνδρο. Και όχι στον προϋπολογισμό!
  • Ο Δήμαρχος Άνδρου έχει ήδη επισκεφτεί τον ΟΔΔΥ , αλλά και άλλους Δήμους και υπηρεσίες για προμήθεια υδροφόρας και άλλων οχημάτων και δεν υπάρχει δυνατότητα. Εξάντλησε όλες τις προσπάθειες, και το ζήτησε από το Επαρχείο. Επίσης η τυχόν διαδικασία προμήθειας από ΟΔΔΥ είναι πολύ πιο χρονοβόρα..
  • Βυτιοφόρα καυσίμων κτλ δεν μετατρέπονται σε καμία περίπτωση σε ‘πόσιμου νερού’. Η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη και αυστηρή

Διάβασα κι άλλα..Ας απαντήσουν οι αρμόδιοι..

Αγαπητοί φίλοι έμειναν 40 μερες για τις εκλογές. Κατανοώ το άγχος σας  τώρα που τελείωσαν τα πανηγύρια.. ότι κάτι πρέπει να πείτε. Αλλά  οι Ανδριώτες περιμένουν πλέον να ακούσουν από εσάς σοβαρές, εφικτές και τεκμηριωμένες προτάσεις. Να μάθουν για την μέχρι τώρα κοινωνική σας προσφορά. Θέλουν τη θέση σας για τα μεγάλα προβλήματα του νησιού.! Ποια είναι η θέση σας για τον ΧΥΤΥ? Διαβάστε, μάθετε, ασχοληθείτε..

Μιλήστε σοβαρά και σεβαστείτε τη νοημοσύνη του ψηφοφόρου σας!

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ

ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

1 Comment

  • Σεβασμός στον ψηφοφόρο! Βεβαίως κύριε Λάσκαρη! Αυτό σημαίνει πως ο υποψήφιος έχει ξεκάθαρες θέσεις και σχέσεις δηλωμένες προεκλογικά κι όχι αφού εξασφαλίσει την εκλογή του να κάνει για τον δεύτερο γύρο λυσσαλέο αγώνα υπέρ υποψηφίου δημάρχου. Σεβασμός στον ψηφοφόρο σημαίνει ότι ο αιρετός είναι παρών σε κάθε κοινωνικό πρόβλημα και αγωνία και εκφράζει τις θέσεις των πολιτών κι όχι τις προσωπικές ή της κλίκας του. Σεβασμός στον ψηφοφόρο σημαίνει ότι δεν κλείνει ο αιρετός τα μάτια. Σεβασμός στον ψηφοφόρο σημαίνει ότι ο αιρετός δεν αφήνει τις προσωπικές του αντιπαλότητες να ορίζουν.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio