Νέα

Τηνιακός Γεώργιος, υποψήφιος δημ σύμβουλος: “Πολιτικοί και Πολίτες”

Πολιτικοί και Πολίτες
Α.
Μόνο μια φορά στα τέσσερα η πέντε χρόνια κάθε απλός πολίτης γίνεται πολιτικός με εξουσία: όταν ψηφίζει στις εκλογές. Μέχρι τότε εξουσιάζει ο πολιτικός (δήμαρχος, περιφερειάρχης, βουλευτής, υπουργός κλπ) και υπακούει ο πολίτης στις αποφάσεις των πολιτικών. Αλλά τη στιγμή της ψηφοφορίας, μπροστά στην κάλπη, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, κάθε πολίτης, ανεξάρτητα από περιουσία, μόρφωση, επάγγελμα, ηλικία, φύλο, παίρνει την εξουσία στα χέρια του κι έτσι γίνεται κι ο ίδιος πολιτικός άρχοντας. Οι εκλογές (εθνικές, ευρωεκλογές, δημοτικές) είναι η μοναδική ευκαιρία να περάσει η εξουσία από τον πολιτικό άρχοντα στον πολίτη. Δημοκρατία είναι το πολίτευμα που οι πολίτες γίνονται πολιτικοί με ελεύθερες εκλογές. Μην χάσετε την ευκαιρία να πάρετε εξουσία στα χέρια σας ψηφίζοντας τους άρχοντες σας.
Β.
Ο πολιτικός πρέπει να είναι:
α. Ντόπιος γνώστης των προβλημάτων του τόπου μας, του νησιού μας
β. Έντιμος άνθρωπος, καταξιωμένος στο επάγγελμα του, αναγνωρισμένος στην τοπική κοινωνία, νοικοκύρης και συνετός οικογενειάρχης ή ανεπιληπτος εργένης, και,
γ. Καλός χαρακτήρας, αξιαγάπητος στους συμπολίτες μας, με άδολη κοινωνικότητα ως πρότυπο καλού πολίτη.

Γ.
Αν νομίζετε ότι διαθέτω τα τρία αυτά προσόντα, τότε με την ψήφο σας που είναι η εξουσία σας ενώπιον της κάλπης μπορείτε να με εμπιστευτείτε κι εγώ για τα επόμενα πέντε χρόνια θα σας δίνω λόγο των πράξεών μου φροντίζοντας για τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας μας που τα ζω μαζί σας πολλά χρόνια.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου 2023 και να ψηφίσουν για το μέλλον το νησιού μας. Για να επιστρέψει η αξιοπιστία, η αξιοπρέπεια, η ειλικρίνεια, ο αλληλοσεβασμός, η διαφάνεια, η ενότητα και η συνέπεια. Και μέσα από αυτά να επιστρέψει η ουσιαστική ανάπτυξη και η επανεκκίνηση της προόδου του νησιού μας.

Τηνιακός Γεώργιος
Πλοίαρχος Ε.Ν.
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Συνδυασμός “Ανοιχτοί Ορίζοντες” υποψ.δημάρχου Σουσούδη Θεοδόση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio