Νέα

Ιωάννης Κακλαμάνης: Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό της Χρύσας Καραγιάννη

Ας ξεκινήσουμε με τα τυπικά: ονομάζομαι Γιάννης Κακλαμάνης, γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984, αλλά μεγάλωσα στην Άνδρο. Απόφοιτος των ΤΕΕ με ειδικότητα Μηχανικός Μηχανών Εσωτερικής Καύσης και Συστημάτων Αυτοκινήτων, εργάζομαι ως πυροσβέστης από το 2003. Εκπαιδεύτηκα και απέκτησα εξειδίκευση στην πυρασφάλεια αεροδρομίων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, ενώ επί μία πενταετία υπηρέτησα στο Διεθνές Αεροδρόμιο Μυκόνου. Από το 2021 υπηρετώ στο πυροσβεστικό κλιμάκιο Άνδρου.

Η αγωνία και η έγνοια μου για την πορεία του νησιού μας αποτελούν την κινητήριο δύναμη πίσω από την επιλογή μου να διεκδικήσω την ψήφο σας για τη θέση του Έπαρχου Άνδρου με το ψηφοδέλτιο “Ανοιχτοί Ορίζοντες στο Νότιο Αιγαίο”.

Στόχος μου να ξεκινήσουν άμεσα έργα υποδομών στην Άνδρο, όπως η βελτίωση και συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου και ο εκσυγχρονισμός των λιμανιών της. Θέλω να εργαστώ για την καθημερινότητα, για την οικονομική και κοινωνική αναζωογόνηση της Άνδρου, για τα παιδιά, για τους νέους, για όλους!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio