Νέα

Αντιναύαρχος ε.α Ν.Καλλιβρούσης: 15η ανοικτή επιστολή κατά της Δημοτικής Αρχής Άνδρου

ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΤΗΣ  14/9/23

ΔΈΚΑΤΗ ΠΈΜΠΤΗ ΑΝΟΙΚΤΉ ΕΠΙΣΤΟΛΉ

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΆΝΔΡΟΥ

ΤΟΙΣ ΠΟΛΊΤΕΣ ΜΗ  ΘΡΑΣΥΝΟΥ

Μην Αποθρασυνεσαι προς τους Συμπολίτες σου

Σόλων 630–560Π.Χ.

 

  1. Από τον Νοεμβριο 2019 και μέχρι τον Ιούνιο 2021 Η ΔΙΕΚΔΊΚΗΣΗ της Διάνοιξης του Δημοτικού Δρόμου (Αντρέα–Φιρογια) στο Συνετι Άνδρου ΈΓΙΝΕ με Πολύ Προσεκτικά ΒΉΜΑΤΑ ! ! ! !
  2. Η Σημερινή Δημοτική Αρχή της Άνδρου ΑΝΤΈΔΡΑΣΕ με Πλήρη Αδιαφορία , Επιλεκτική Απραξία και Αλαζονεία , με αποτέλεσμα ΝΑ ΟΔΗΓΉΣΕΙ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ στην Έκδοση , Αρχικά Συστημένων Επιστολών και ΔΈΚΑ Ανακοινώσεων Τύπου και στη Συνέχεια ΔΕΚΑΤΕΣΣΆΡΩΝ Ανοικτών Επιστολών Καταγγελίας  ! ! ! !
  3. Το Περιεχόμενο των ανωτέρων εγγράφων ΣΥΝΤΆΧΘΗΚΕ αποκλειστικά και ΜΌΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΈΓΓΡΑΦΑ Δημόσιων Υπηρεσιών  ,Ανεξαρτήτων Αρχών και Νόμων του Ελληνικού Κράτους ! ! ! !
  4. Η Σημερινή Δημοτική Αρχή για να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΕΙ τα ανωτερω έγγραφα που έχουν Εκδοθεί , ΆΡΧΙΣΕ Να Μη Απαντά και στη Συνέχεια Να Παραπληροφορει και Να Παραπλανει με Απόκρυψη Στοιχείων ,τις Δημόσιες Υπηρεσίες και Ανεξάρτητες Αρχές του Ελληνικού Κράτους  , με Αποτέλεσμα  στο τέλος Ιουλίου 2023 Να  Ασκηθεί ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΉ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ στον Δήμαρχο Άνδρου κ. Δ. Λοτσαρη από την Κυρία Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου . ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΎΝ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ  ΝΑ ΤΟ ΚΡΎΨΟΥΝ ! ! ! !
  5. Επιπλέον από το 2020 ΆΡΧΙΣΑΝ Να Συκοφαντούν τον Συντάκτη των Ανωτέρω Επιστολών/Καταγγελιών ,  Συγκεκριμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι ,  Καθοδηγητες και Συνοδοιπόροι των Παρατάξεων της ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗΣ των Κυρίων Δ.Λοτσαρη , Δ. Γιαννίση και Ε. Μπάλλα , καθώς και  Ορισμένοι Εμπαθείς και Προκατειλημμενοι Δημοτικοί Υπάλληλοι . ΓΙΑ ΌΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΈΡΩ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΈΣ ΜΑΡΤΥΡΊΕΣ ! ! ! !
  6. ΛΕΦΤΆ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΓΙΑ :

α. Χιλιάδες μέχρι Εκατομμύρια Ευρώ σε Απευθείας Αναθέσεις Έργων ΠΟΥ ΑΚΌΜΑ ΕΚΚΡΕΜΟΎΝ Ή(ΔΙΑΖ) ΈΓΙΝΑΝ ΚΆΠΟΙΑ  ΜΕ ΠΟΛΛΈΣ ΚΑΚΟΤΕΧΝΊΕΣ! ! ! !

β.131.440 Ευρώ για πρόσληψη Ναυαγοσωστων για τιςπαραλίες της Άνδρου . Ο Ναυαγοσώστης του Νειμποριου εν ώρα Υπηρεσίας συνομιλεί και παίζει ασταμάτητα με το κινητό του . Ευρίσκεται συνεχώς στην σκιά σε ξαπλώστρα κάτω από την ξύλινη πεζογεφυρα . Δεν έκανε ποτέ επιτήρηση με κιάλια του θαλάσσιου χώρου απο την οροφή του σιδερένιου πύργου ( Κάκιστη επιλογή  χώρου τοποθέτησης ,είδους υλικού κατασκευής και εμφανίσεως του πύργου ) ,  με αποτέλεσμα να έχει μικρό οπτικό πεδίο  επιτήρησης και μεγάλο χρόνο αντίδρασης .Στο περιστατικό που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, έφθασε δεύτερος και “κατόπιν εορτής ”  Η ΤΡΙΜΕΛΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ , ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ  ΣΩΣΤΆ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΊΑ ΤΗΣ! ! ! ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΚΑΙ ΑΔΡΆΝΕΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΆΚΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ  ΕΚΤΈΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΌΝΤΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΛΌΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΎ ; ; ; ;

γ . 255.794 Ευρώ για προμήθεια ηλεκτρικών ποδηλάτων , υλικών εγκατάστασης και υποστήριξης. Υπάρχει καθυστέρηση στην υλοποίηση .ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΈΣ ΕΚΛΟΓΈΣ , ΕΆΝ ΔΕΝ ΧΑΘΟΎΝ ΟΙ ΠΙΣΤΏΣΕΙΣ ; ; ; ; ! ! ! !

δ.210.000 Ευρώ για προμήθεια βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων. ΚΑΝΈΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌ  ΌΦΕΛΟΣ , ΑΦΟΎ ΕΊΝΑΙ ΠΆΝΤΑ ΓΕΜΆΤΟΙ ! ! ! !

ε. 200.000 Ευρώ για αγορά νέας υδροφόρας σε αντικατάσταση αυτής που καταστράφηκε στην πυρκαγιά 26-28/8/23 . ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΒΡΈΘΗΚΑΝ ΑΜΈΣΩΣ ΜΕ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΆΡΧΟΥ ΌΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΊΖΟΥΝ , ΜΕ ΆΓΝΩΣΤΟ ΌΜΩΣ ΧΡΌΝΟ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗΣ ! ! ! !

στ. 100.000 Ευρώ για προμήθεια 5 αυτόνομων μονάδων παραγωγής και διάθεσης πόσιμου νερού .  Στο video του Απολογισμού μάθαμε ότι αυτά τα κακής εμφάνισης Άσπρα Κουτιά , θα μπούν και στα 29 χωριά της Άνδρου. ΟΙ ΜΑΡΜΆΡΙΝΕΣ ΚΡΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΏΡΑ ΆΝΔΡΟΥ  ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΟΚΤΙΣΤΕΣ ΒΡΎΣΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΏΝ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΟΎΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ( π.χ.Μαρμάρινη κρήνη μπροστά στην είσοδο του Δημοτικού Σχολείου Χώρας κλπ ); ; ; ; ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΆ! ! ! ! !

ζ. 295.000 Ευρώ για αναβάθμιση παιδικών χαρών και δημιουργία νέων . ΠΟΥ ΈΓΙΝΕ ΑΝΑΒΆΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΟΎ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΘΗΚΑΝ ΝΈΕΣ ; ; ; ; ΤΟΥ ΝΕΙΜΠΟΡΙΟΥ ΕΊΝΑΙ ΣΕ ΠΛΉΡΗ ΕΓΚΑΤΆΛΕΙΨΗ  ! ! ! !

η. 200.000 Προμήθεια εξοπλισμού για πρόσβαση ΑΜΕΑ σε 4 παραλίες .ΚΆΚΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΉ ΘΈΣΕΩΝ στο Νειμποριο και Κορθι ,είναι στο μάτι του καιρού. Πρόχειρη τοποθέτηση στον Νειμποριο και αδιαφορία φύλαξης των εξοπλισμών τους χειμερινούς μήνες, με αποτέλεσμα να παρασύρονται από τον αέρα  και τα κύματα κομμάτια του εξοπλισμού . Τα κλειδιά κρατούνται σε περίπτερο, καφετέριες και εστιατόρια . ΑΆλλη λύση  τεχνολογίας δεν μπόρεσε να βρεί ο Δήμος; ; ; ; ΚΑΝΈΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΌΣ  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ! !  !  !

θ.  1.200.000 Ευρώ για Αποκατάσταση Οδοποιίας στο Ατενι ,Ζορκο,Χάρακα και Γριάς το πηδημα . ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ   , ΜΌΝΟ ΚΟΎΦΙΑ ΛΌΓΙΑ  ΚΑΙ ΆΣΤΟΧΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΕΣ ! ! ! !

ι.180.000 Ευρώ για μελέτες χάραξης Νέων Δρόμων  προς Ζαγανιαρι, Κατακοιλο ,Βλυχαδα ,Βιτάλι , Βορη , Αγ. Ελαιουσα , Πλάκα και Αλαμανια .  ΓΙΑ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΌΣ από την μελέτη του τοπικού  πολεοδομικου σχεδιασμού (ΤΠΣ) όπως επικαλέστηκε ο Δήμος στις 8/8/23 στην Κυρία Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου για τους Δρόμους στο Συνετι(Δύο) , Βραχνου, Στενιες ,Βραχνου –Φαλλικα  ( Όλοι  Είναι Κοντά στην Χώρα Άνδρου ); ; ; ; ! ! ! !   ΜΌΝΟ  ΛΌΓΙΑ ΤΟΥ ΑΈΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΎΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΆΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΏΝ  ΧΩΡΙΏΝ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΣΟΥΝ . ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΌΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΣΤΑ ΔΎΟ Ή (ΔΙΑΖ)ΣΤΑ ΤΡΙΑ ! ! ! !

ια. 1.200.000 Ευρώ για Αποκατάσταση Ζημιών Οδικού Δικτύου. ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΓΊΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΌ. ΟΎΤΕ  ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ  , με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί το Φάρδος των Δρόμων και  σε συνδυασμό με τις Πολλές  Λακκούβες , να υπάρχει κίνδυνος δημιουργίας Σοβαρών Ατυχημάτων. ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΌ ΈΡΓΟ . ΈΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΊ ΠΡΌΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ  240.000 ΕΥΡΏ , ΓΙΑ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΆΣΕΙΣ . ΑΡΧΙΚΑ  ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΎΨΟΥΝ ,ΤΩΡΑ ΛΈΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΉ  ΚΛΠ  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ!!!!

ιβ. Διαχωρισμός και  Ίδρυση Λιμενικού Ταμείου Άνδρου. Αναβάθμιση λιμένος Γαυριου -Διάνοιξη Περιφεριακου Δρόμου .   Αποπεράτωση  Έργων στα Λιμάνια Χώρας Άνδρου, Μπατσι και Κορθι .ΜΌΝΟ ΚΟΎΦΙΑ ΛΌΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΈΣΕΙΣ ΌΤΙ ΤΟ 2023 ΘΑ ΉΤΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΏΝ. ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΣΤΆΣΙΜΑ .ΠΆΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΆ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ , ΕΆΝ ΔΕΝ ΧΑΘΟΎΝ ΟΙ ΠΙΣΤΏΣΕΙΣ ; ; ; ; ! ! ! !

  1. ΛΕΦΤΆ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ, ΟΎΤΕ ΈΓΙΝΕ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΎΝ , για τον Δημοτικό Δρόμο στο χωριό Συνετι Άνδρου (Αντρέα–Φιρογια) ΜΕ  ΚΌΣΤΟΣ 358.327 Ευρώ ,  σύμφωνα με την απάντηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Άνδρου στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας ( Α .Π. 6547/15 Ιουνίου 2021) .ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΙΚΡΟΠΟΣΟ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΑ 25 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ  ΕΥΡΏ!!!!
  2. Από το Δελτίο Τύπου του Δήμου Άνδρου της 10/9/23 περί ΧΥΤΥ κλπ ,Έγινε Γνωστό ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΊ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ ΣΤΟΝ ΔΉΜΟ . ΠΙΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΔΕΎΤΕΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ , ΑΛΛΆ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΆΛΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΉ  ΚΠΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΟΥΝ ; ; ; ; ΠΟΛΎ ΣΎΝΤΟΜΑ ΕΚΤΙΜΆΤΑΙ  ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΝΕΟ ΠΡΌΣΤΙΜΟ! ! ! ! ; ; ; ; ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΊ ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ Ο ΔΉΜΟΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ  Η ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗ  ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΊ ΤΟΝ ΔΉΜΟ ΆΝΔΡΟΥ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΆΣΤΟΧΕΣ ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ  ΠΟΥ ΠΉΡΑΝ ; ; ; ;
  3. ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ που Μέχρι Τώρα Έχουν Επιβληθεί στον Δήμο ΕΊΝΑΙ 380.000 ΕΥΡΏ. ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΒΆΛΕΙ Η ΣΥΜΠΑΡΆΤΑΞΗ ΤΑ ΠΡΌΣΤΙΜΑ  ΦΤΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΎΟΥΝ , για την Διάνοιξη του Δημοτικού Δρόμου (Αντρέα–Φιρογια) στο Συνετι Άνδρου  ! ! ! !
  4. ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΠΕΠΡΑΓΜΈΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΎ

της Σημερινής Δημοτικής Αρχής Άνδρου ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΊΣΕΙ η Δημοτική Αρχή της Άνδρου, ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΓΊΝΕΙ Ή(ΔΙΑΖ) ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ,ΑΠΟΦΕΎΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΊ  ΣΤΑ ΈΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΊ ,  στο 15 λεπτό video που Δημοσιεύτηκε στα Τοπικά Ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης στις 8-8-23 και 9-8-23! ! ! ! ; ; ; ;

  1. ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΜΆΘΑΜΕ από τον Σημερινό Δήμαρχο στο εν λόγω video, ότι το ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΕΠΊΤΕΥΓΜΑ τους, Είναι Τα  25 Εκατομμυρία Ευρώ του Τεχνικού Προγράμματος ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΌΣΑ ΈΡΓΑ ΥΛΟΠΟΙΉΘΗΚΑΝ , ΠΌΣΑ ΈΡΓΑ ΔΕΝ ΈΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΌΣΑ ΈΧΟΥΝ  ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΊ ΝΑ ΓΊΝΟΥΝ , ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΙΣΤΏΣΕΙΣ , ΕΆΝ ΔΕΝ ΧΑΘΟΎΝ  ; ; ; ; ! ! ! !

ΤΙ  ΆΛΛΑ  ΕΥΤΡΆΠΕΛΑ  ΘΑ ΑΚΟΎΣΟΥΜΕ  ΤΏΡΑ  ΠΟΥ  ΣΦΊΓΓΟΥΝ  ΤΑ ΓΆΛΑΤΑ! !  ! ! ; ; ; ;

ΚΑΙΡΌΣ ΑΝΆΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΡΌΣ ΑΥ ΚΑΤΑΓΕΙ   Ο Χρόνος Ανεβάζει και Ο Χρόνος Πάλι Κατεβάζει

Αισωπος 620– 560 Π.Χ.

Αντιναύαρχος ε.α. Ν.Καλλιβρουσης Π.Ν.

8 Σχόλια

  • Αγαπητέ αντιναύαρχε μας έχετε ζαλίσει με τον δρόμο στο Συνετί. Υπάρχουν δεκάδες έργα σε όλο το νησί που έχουν καθυστερήσει και δεν έγιναν τόσα χρόνια. Μπορεί για εσάς ο δρόμος αυτός να σημαίνει κάποια πράγματα, αλλά για το υπόλοιπο νησί οχι! Ας ασχοληθούμε και με κάτι ουσιαστικό σε αυτό τον τόπο: έχουμε το θέμα της ανακύκλωσης, των σκουπιδιών, της υγείας που μας καίνε περισσότερο και κανείς από τις παρατάξεις που κόπτωνται της ψήφου μας σε 3 εβδομάδες από τωρα δεν έχουν αναφέρει τι θα κάνουν!

  • Κύριε Συχνε Επισκέπτη .
    Σας Προτείνω να Διαβάσετε πιο Προσεκτικά τις Ανακοινώσεις μου και ΙΔΙΑΊΤΕΡΑ την Ένατη και Δέκατη Πέμπτη Καταγγελία μου .
    Επίσης σας ενημερώνω ότι η Δέκατη Τεταρτη Καταγγελία μου είχε πάνω από 2.500 Επισκέψεις .
    Ρωτήστε πόσες Επισκέψεις θα έχει η Καταγγελία που σχολιάσατε! ! ! !

  • Συγγνώμη αν το μαθαίνετε από μένα κύριε αντιναύαρχε, αλλά ο αριθμός των επισκέψεων σε οτιδήποτε δεν σημαίνει αυτόματα ούτε αποδοχή των γραφομένων ούτε εκτίμηση στον γράφοντα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio