Νέα

Ο σύλλογος “Ο Άγιος Νικόλαος” παραθέτει γεύμα στον Σύλλογο Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου

Αγαπητά μας μέλη και φίλοι.

Με χαρά και τιμή ιδιαίτερη υποδεχθήκαμε το Σάββατο 15/09 τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Άνδρου, στο Δημοτικό Σχολείο Λαμύρων για το συμβολικό γεύμα που παρέθεσε ο Σύλλογος ως ένα μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης, αποδοχής και αναγνώρισης του σημαντικού έργου και της πολύτιμης προσφοράς τους, τόσο στην Άνδρο όσο και πανελλαδικά.
Ο Πρόεδρος του ΣΕΔΑ κ. Νίκος Χαζάπης απουσίαζε ενώ απέστειλε ευχαριστήριο μήνυμα προς το Σύλλογό μας, μιας και αυτές τις μέρες βρίσκεται για δεύτερη φορά μαζί με μέλη του Συλλόγου κοντά στον πόνο και στα προβλήματα των πλημμυροπαθών συνανθρώπων μας στη Θεσσαλία.
Η πρόσκλησή μας είχε επίσης αποδέκτες και τους εθελοντές οι οποίοι με την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση του πανηγυριού των τεσσάρων χωριών μας, τον περασμένο Αύγουστο.
Ευχαριστούμε θερμά όλους για την παρουσία τους και ευχόμαστε ιδιαίτερα στα μέλη του ΣΕΔΑ να είναι πάντα Άξιοι και να συνεχίσουν το εθελοντικό, κοινωφελές έργο τους με την ίδια αγάπη και αυταπάρνηση για το συνάνθρωπο και τον τόπο μας!
Τέλος, μία κίνηση συμπαράστασης προς τον ΣΕΔΑ αποτελεί η δωρεά ποσού 500 ευρώ που αποφάσισε το Δ.Σ. να προσφέρει ως ενίσχυση για την προμήθεια υδροφόρας, σε αντικατάσταση  εκείνης που καταστράφηκε προ ημερών, ολοσχερώς κατά το έργο κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Άνδρο.
                                               ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. του Συλλόγου “Ο Άγιος Νικόλαος”
                                  ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
               Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            ΜΑΡΩ ΔΑΝΙΟΛΟΥ                             ΜΑΡΙΓΓΕΛΑ ΜΠΛΗΖΙΩΤΟΥ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio