Νέα

Άννα Λ. Βρεττού: ‘’Γιατί’’ ζητώ την ψήφο σας στις 8 Οκτώβρη 2023

‘’Γιατί’’ ζητώ την ψήφο σας στις 8 Οκτώβρη 2023
Γιατί, μπορώ να προσφέρω στον τόπο μου. Ξέρω τον τρόπο και είμαι διατεθειμένη να αφοσιωθώ στο κοινό μας στόχο .
Γιατί, εγώ και η οικογένεια μου είμαστε Ανδριώτες εδώ και πολλές γενιές, ασκώ επιχειρηματική δραστηριότητα στην Άνδρο και πλέον είμαι μόνιμος κάτοικος της .
Γιατί, ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος αποτελεί το παράδειγμα έμπειρου και επιτυχημένου περιφερειάρχη σε μια δύσκολη περιφέρεια λόγω της νησιωτικότητας και δεν κρύβεται στα δύσκολα. Επίσης η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρωτοστατεί σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο σε ποσοστό απορρόφησης Ευρωπαϊκών πόρων.
Γιατί, είμαι απαλλαγμένη κομματικών δεσμεύσεων και εξαρτήσεων και μοναδικός μου γνώμονας είναι το συμφέρον του τόπου μας .
Γιατί, διαθέτω ακαδημαϊκή επάρκεια και εμπειρία, λόγω των σπουδών μου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στο Marketing και έχω εξειδίκευση στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Επιπλέον, διαθέτω και επαγγελματική εμπειρία μέσω της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στην Άνδρο αλλά και στο εξωτερικό επί σειρά ετών.
Γιατί, έχω δίπλα μου ανθρώπους που γνωρίζουν τις ανάγκες του τόπου μας και τον πονάνε.
Γιατί, είμαι πρόθυμη να εργασθώ και συνεργασθώ για τις κοινές αξίες και οράματα, πέρα και έξω από μικροκομματικές προσωπικές και μικροπαραταξιακές προκαταλήψεις.
Για αυτό ζητάω την υποστήριξη σας και την ψήφο σας στις 8 Οκτώβρη, σεβόμενη πάντα τους συνυποψηφίους μου, που και αυτοί δίνουν τη μάχη τους για το καλό του τόπου μας, με τη δική τους οπτική.
Δεν μας χωρίζει τίποτα. Μας ενώνουν πολλά.
Άννα Λεονάρδου  Βρεττού
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Άνδρου
με τον συνδυασμό #μπροστά το Νότιο Αιγαίο
του Γιώργου Χατζημάρκου

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio