Νέα

Νίκος Βιδάλης: Η Άνδρος αξίζει να έχει έναν εξαίρετο Καπετάνιο με άξιο πλήρωμα!

Κινούμενος από ενδιαφέρον και αγάπη για το νησί και την κοινωνία της Άνδρου όπου δραστηριοποιούμαι και ζω με την οικογένεια μου, αποφάσισα πριν από αρκετά χρόνια να ασχοληθώ με τα κοινά και τα προβλήματα του τόπου φιλοδοξώντας την ανάπτυξη της Άνδρου.
Ως δημοτικός σύμβουλος στην θητεία του Θεοδόση Σουσούδη και ως υπεύθυνος ύδρευσης και αποχέτευσης πήρα πρωτοβουλίες με γνώμονα το μέτρο και τη συνείδηση, διαχειρίστηκα ζητήματα του δήμου έχοντας στόχο τόσο την εύρυθμη λειτουργία της περιοχής όσο και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας.
Η συνεργασία με τον Δήμαρχο Θεοδόση Σουσούδη ήταν πολύ καλή και συνέβαλα στο έργο της ύδρευσης διαθέτοντας πολλές ώρες προσωπικής δουλειάς. Ήμουν πάντα πρόθυμος, ειλικρινής, σοβαρός και κατέβαλα μεγάλη προσπάθεια να φροντίσω τα θέματα ύδρευσης της χώρας και των γύρω χωριών όπου ήμουν υπεύθυνος. Κατάφερα να κάνω ένα καλό «νοικοκύρεμα», να γνωρίσω τον χάρτη δικτύου ύδρευσης και αποχέτευσης και κατέβαλα δυνατή προσπάθεια να μην μένουν πολίτες χωρίς νερό και παράλληλα να είναι ποιοτικό, να ακούω και να λύνω κατά το δυνατόν όσα προβλήματα είχαν οι πολίτες.
Πραγματοποιήθηκαν καθαρισμοί δεξαμενών και πηγών, νέες γεωτρήσεις, αλλαγές δικτύων, μάζεμα διαρροών δικτύου, προμήθεια δεξαμενών, σύστημα τηλεμετρίας, μελέτες γι αντιμετώπιση της λειψυδρίας σε όλο το νησί και ένα μεγάλο έργο ύδρευσης χρηματοδοτούμενο ( χλωριωτές, αλλαγές αντλιοστασίων, αφαλωτωτής νερού Μπατσίου ), για όφελος του νησιού μας.
Επόμενο βήμα είναι οι λιμνοδεξαμενές της μελέτης Πισσία, έργο χρήσιμο και αναγκαίο.
Επίσης σχεδιάζω να προτείνω μια δημοτική εταιρεία ύδρευσης και αποχέτευσης, διότι τα ζητήματα και τα μέτωπα είναι πολλά. Αυτό βέβαια με τη κατάλληλη μελέτη και την σύμφωνη γνώμη του Δ.Σ.
Λόγω επαγγέλματος, καθημερινά συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο, ακούω και βλέπω πολλά! Εφέτος το καλοκαίρι, τα κορυφαία παράπονα ήταν για την γενική καθαριότητα, για την διακοπή και την ποιότητα νερού στην πρωτεύουσα, στα γύρω χωριά αλλά και σε όλη την Άνδρο.
• Αναρωτιέμαι γιατί τόση αδιαφορία για δυο σημαντικά καθημερινά ζητήματα ;
• Γιατί δεν έγινε ΣΩΣΤΗ (όχι παράνομη και υγειονομικά επικίνδυνη ) προσπάθεια λύσης του προβλήματος με συνέπεια διακοπές νερού όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα;
• Γιατί δεν συνεχίστηκε η προσπάθειά μου από τον επόμενο υπεύθυνο ;
Στη συνέχεια ο δήμαρχος Λοτσάρης πρέπει να πάρει μια απάντηση στο αδικαιολόγητο και ανόητο επιχείρημά του που χρησιμοποιεί στις ομιλίες, γιατί δεν δέχτηκα να αναλάβω την ύδρευση με την δική του διοίκηση.
– Πρώτον αυτό δεν έχει καμία λογική αφού ανήκω σε άλλη παράταξη και δεν έχω μάθει στη ζωή μου να προδίδω τους φίλους και συνεργάτες μου.
– Δεύτερον παραδέχεται ότι απέτυχε εντελώς και είναι ανίκανοι αυτός και οι συνεργάτες του αφού δεν μπόρεσαν να λύσουν και αυτό το πρόβλημα.
-Και τέλος δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στις συνεργασίες του κ. Λοτσάρη, αφού όλο αυτό τον καιρό έδειξε πόσο ανεύθυνος είναι και πόσο αδειάζει τους συνεργάτες του.
Στις 8 Οκτώβρη, ζητώ την ψήφο σας ως υποψήφιος της παράταξης Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες με επικεφαλή τον Θεοδόση Σουσούδη πλαισιωμένο από μία δυνατή ομάδα ανθρώπων με γνώσεις, επίπεδο, αξιοπρέπεια, ευγένεια, συμπόνια, σεβασμό και ειλικρίνεια προς τους συνανθρώπους μας, πρόθυμοι να ακούσουν, να τρέξουν !
Ευχαριστώ τον Θεοδόση Σουσούδη που με εμπιστεύεται και με έχει δίπλα του. Έδειξε τις ικανότητες του και την επιδεξιότητα του στις δύσκολες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του και κατάφερε πολλά!
Η Άνδρος αξίζει να έχει έναν εξαίρετο
ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ με άξιο πλήρωμα!

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio