Νέα

Κωνσταντίνος Λουκρέζης: Πως μας είπατε; Ανεπάγγελτους;

Πως μας είπατε;
Ανεπάγγελτους;
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ Néa σερίδα για την Άνδρο που μας αξίζει Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δημοτική Ενότητα Άνδρου Κωνσταντίνος Λουκρέζης οικονομολόγος"
𝞙𝞨𝞜𝞢𝞣𝞐𝞜𝞣𝞘𝞜𝞞𝞢 𝞚𝞞𝞤𝞙𝞠𝞔𝞕𝞖𝞢
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Δημοτική Ενότητα Άνδρου
Υποψήφιος με την παράταξή μας «Άνδρος Ανοιχτοί Ορίζοντες» είναι ο Κωνσταντίνος Λουκρέζης.
Ο Ντίνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χώρα της Άνδρου. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Πολίτου από το Κόρθι και έχουν δύο παιδιά, τον Δημήτρη και την Ειρήνη.
Το 1975 αποφοίτησε από το Εμπειρίκειο Γυμνάσιο Άνδρου και την ίδια χρονιά πέρασε με υποτροφία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ). Παράλληλα με τις πανεπιστημιακές του σπουδές εργαζόταν στην Ανδριώτικη Ναυτιλιακή Εταιρεία «Σ.Γ.ΕΜΠΕΙΡΙΚΟΣ ΑΝΕ» (1976-1980). Εργάστηκε επί 40 χρόνια στο Χρηματοπιστωτικό/Τραπεζικό Τομέα.
Στην καριέρα μου ανέλαβε από πολύ νωρίς ανώτερες και ανώτατες θέσεις ευθύνης. Διετέλεσαε Ανώτατος Διευθυντής Επικεφαλής του Τομέα Χρηματοδοτήσεων Μικρομεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων, καθώς και Επικεφαλής Chief Risk Officer στη Τράπεζα Societe Generale. Επιπρόσθετα διετέλεσε Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Αντιπρόεδρος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της Geniki Leasing, καθώς και Μέλος Διοικητικών Συμβουλίων άλλων επιχειρήσεων.
Στα σχολικά του χρόνια στην Άνδρο ασχολήθηκε ιδιαίτερα ενεργά με τον προσκοπισμό, καθώς και με αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις του νησιού. Στα φοιτητικά μου χρόνια ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου «Αντριώτικη Νεολαία». Στα πρώτα χρόνια της τραπεζικής του θητείας ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων και του Επιστημονικού Προσωπικού.

Αυτά τα ολίγα!

Καλημέρα σας!
Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.
Και κυρίως ψυχραιμία και υπομονή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio