Νέα

Μπακέλας Ιωάννης: Επικίνδυνο και ακατάλληλο το γήπεδο της Καππαριάς

Στην Καππαριά, πριν από πολλά χρόνια κατασκευάστηκε ένα γήπεδο 5×5, πραγματικό στολίδι εκείνη την εποχή για το χωριό μας, αλλά και για ολόκληρο το Δήμο Κορθίου. Τα παιδιά του χωριού ήταν ενθουσιασμένα, ενώ προσέλκυε και
παιδιά από όλο το νησί. Το έργο αυτό έγινε, κατά το μεγαλύτερο μέρος του, με χορηγία του εκπαιδευτικού ιδρύματος «ΘΕΟΜΗΤΩΡ».
Με το πέρασμα του χρόνου δυστυχώς το γήπεδο αφέθηκε στην τύχη του… Η προηγούμενη διοίκηση του Θ. Σουσούδη, το ενέταξε σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα, εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση ώστε να γίνουν οι απαραίτητες
ενέργειες συντήρησης.

Η σημερινή διοίκηση Λοτσάρη όμως προχώρησε μόνο στην αντικατάσταση του τάπητα, χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με την ασφάλεια του χώρου και κυρίως την περίφραξη του γηπέδου. Έτσι αυτή τη στιγμή υπάρχουν σκουριασμένα πλέγματα που κρέμονται, σίδερα που εξέχουν διάσπαρτα ενώ πολλές βάσεις της περίφραξης (ύψους 5-6 μέτρων) έχουν κόψει, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες, με σοβαρό κίνδυνο κατάρρευσης.
Είναι πραγματικά εγκληματική η αμέλεια των διοικούντων… είναι επιτακτική ανάγκη να απαγορευτεί η πρόσβαση στο χώρο, τοποθετώντας λουκέτο και πινακίδες πριν να είναι αργά…..

Μπακέλας Ιωάννης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Άνδρος – Ανοιχτοί Ορίζοντες

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio