Νέα

Ψηφοδέλτιο προσφοράς για την Άνδρο και όχι ψηφοδέλτιο της νοοτροπίας Λοτσάρη!

Είμαστε περήφανοι για το ψηφοδέλτιό μας! 153 άξιοι υποψήφιοι με εμπειρία, με γνώσεις και μεράκι για δουλειά. Νέα στελέχη που ενδυναμώνουν και ανανεώνουν τον συνδυασμό μας, αλλά και στελέχη παλιά με εμπειρία στα αυτοδιοικητικά.
Δουλέψαμε σκληρά προκειμένου το ψηφοδέλτιο μας να είναι ποιοτικό, αντιπροσωπευτικό και να βασίζεται στην εθελοντική συμμετοχή, με γνώμονα την προσφορά. Χωρίς πιέσεις και ανταλλάγματα.
Δεν λειτούργησαν όμως όλοι με τον ίδιο τρόπο.
Το σύστημα Λοτσάρη επέλεξε μια άλλη λύση. Το ψηφοδέλτιο τους αποτελείται κατά το 1/3 σχεδόν από υποψήφιους που έχουν έννομο συμφέρον από τον Δήμο. Οι 50 από τους 150 υποψηφίους του είτε έχουν σχέση εργασίας με τον Δήμο, είτε είναι συμβασιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι, είτε εργάζονται μέσα στο Δήμο ως υπάλληλοι με σύμβαση σε εργολάβο που έχει πάρει έργο του δήμου, είτε ακόμα είναι μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου!
Η συγκεκριμένη πολιτική επιλογή ξεπερνάει κάθε έννοια ηθικής και δεοντολογίας. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Λοτσάρης για να γεμίσει το ψηφοδέλτιό του χρησιμοποίησε προφανώς την εξουσία που ασκεί ως προϊστάμενος των υπαλλήλων και ως εργοδότης τους. Εργοδότης όμως είναι ο Δήμος και όχι ο κ. Λοτσάρης. Τα χρήματα είναι των Ανδριωτών και όχι του κ. Λοτσάρη.
Πρόκειται επομένως για ένα ψηφοδέλτιο εξαρτώμενων με σχέσεις εργασίας με τον Δήμο. Ένα ψηφοδέλτιο που για να μπορέσει να καταρτιστεί αξιοποιήθηκαν οι πόροι του Δήμου της Άνδρου, δηλαδή τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.
Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους υποψήφιους υπαλλήλους, διότι βρίσκονται ενδεχομένως υπό καθεστώς πίεσης και φόβου. Είναι συμπολίτες μας, πολίτες της Άνδρου και αυτοί, όπως όλοι μας. Δεν θα λειτουργήσουμε σε καμία περίπτωση εκδικητικά. Κανένας δεν πρόκειται να χάσει την δουλειά του.
Ζητούμενο είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος Λοτσάρης να σταματήσει να κάνει την δουλειά του εις βάρος όλων μας και να χρησιμοποιεί το δημόσιο χρήμα για να εξυπηρετεί δικές του πολιτικές πρακτικές.
🗳️ Την ερχόμενη Κυριακή πηγαίνουμε ΟΛΟΙ στις κάλπες και ψηφίζουμε ξεκάθαρα για το μέλλον της Άνδρου. Ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Πρέπει να μπει τέλος στους εκβιασμούς και στις πρακτικές της νοοτροπίας Λοτσάρη και να επιστρέψει η ηρεμία και η ενότητα στο νησί μας. Για να μπορεί ο Ανδριώτης να λειτουργεί με όρους ελευθερίας και όχι με όρους εξάρτησης.

1 Comment

  • Στην συγκέντρωση στο Μπατσι του Λοτσαρη ήταν ο Ι….. Δημοτικός Υπάλληλος από το Κορθι με την ριγέ ασπρόμαυρη μπλούζα (διαφορετική αυτη την φορά) να τραβάει βίντεο.
    Παρα τις προφυλάξεις ο ποντικός δεν μπόρεσε να κρυφτεί .
    Το παράνομο γεγονός της χρησιμοποιησης δημοτικων υπαλλήλων καθώς και τα κολλήματα που έχουν εντοπιστεί σε άτομα που είναι υποψήφιοι με τον απερχόμενο δήμαρχο ,Μήπως Πρέπει από τώρα να καταγγέλλουν στην δικαιοσύνη ; ?

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio