Νέα

Έγχρωμος ψηφιακός υπερηχογράφος στο Κέντρο Υγείας Άνδρου, χορηγία της εταιρείας GREEK WINDPOWER M.A.E.

 

Με σύγχρονο έγχρωμο ψηφιακό υπερηχογράφο εξοπλίζεται άμεσα το Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Είναι το αποτέλεσμα της  συνεργασίας του Δημάρχου Άνδρου Δημήτρη Λοτσάρη και της επιστημονικά υπεύθυνης λειτουργίας του Κ.Υ. Ευαγγελίας Λιαποπούλου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για ψηφιακό έγχρωμο υπερηχογράφο κατάλληλο για εξετάσεις σε όλα τα όργανα και αγγεία και σε όλες τις ειδικότητες της Ιατρικής.

Το κόστος του υπερηχογράφου θα αποτελέσει χορηγία της εταιρείας GREEK WINDPOWER M.A.E. και θα παραδοθεί άμεσα στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Άνδρου τόνισε: « Ο Δήμος μας εργάζεται με σχέδιο και ρεαλισμό ώστε να στηρίξει τις δομές υγείας του νησιού μας. Η άριστη συνεργασία μας με τις δομές υγείας του νησιού δοκιμάστηκε με απόλυτη επιτυχία την «εποχή του κορονοϊού» και συνεχίζετε και σήμερα. Το αποτέλεσμα είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες μας. Η στήριξη του ευαίσθητου τομέα της υγείας αποτελεί για μας ύψιστη προτεραιότητα.

Αποτελεί βασικό στόχο για την νέα Δημοτική Περίοδο.

Σε συνεργασία με τα κληροδοτήματα του νησιού, και με στόχο την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας και απαλλαγμένοι από δυσλειτουργίες που για χρόνια κρατάνε υποβαθμισμένες τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας θα δουλέψουμε προς όφελος του κάθε απλού πολίτη.

Θα εργαστούμε ώστε και στον τομέα της υγείας να φτιάξουμε την Άνδρο που ονειρευόμαστε, που  αξίζει σε μας και στις επόμενες γενιές.

Είναι προσωπική μου δέσμευση και θα γίνει πραγματικότητα».

2 Σχόλια

  • Καλά όλες αυτές οι προεκλογικές εξαγγελίες αλλά επειδή αυτά είναι γεγονότα μελλοντικά και ”ίσως’΄΄”αβέβαια, μήπως να φρόντιζαν οι υπεύθυνοι του ΚΥ να δημιουργήσουν ένα χώρο αναμονής για τους ασθενείς έτσι που να μην περιμένουν την σειρά τους για τα ραντεβού με τους γιατρούς ΕΞΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες;;;;όρθιοι ενίοτε λόγω έλλειψης αρκετών καθισμάτων;;;Μήπως είναι επιβεβλημένο;;;;

  • Γιατί πριν λίγες μέρες πριν τις κάλπες γίνεται ή χορηγία ?
    Τι Άλλα πάρε δώσε έχει ο απερχόμενος Δήμαρχος με την εταιρεία των σνεμογεννητριων……εκτός σπο την διευκόλυνση που τους έκανε να καταδωσει πολίτες της Άνδρου στο λιμεναρχείο ?

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio