
Αγαπητοί μου όλοι, ευχαριστώ θερμά όσους με εμπιστεύθηκαν με την πολύτιμη ψήφο τους γιατί είδαν σε εμένα «κάτι» όσο και εκείνους που με ειλικρινή έγνοια ρωτούν πως πήγα στην εκλογική αναμέτρηση. Είχα ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα όχι όμως ικανό να με εντάξει στο δυναμικό της διοίκησης του αγαπημένου μας νησιού. Εννοείται πως ο καθένας μας συνεχίζει την προσφορά.
Εύχομαι στις επόμενες εκλογές να προσέλθουν στις κάλπες περισσότεροι πολίτες, όλων των ηλικιών, με διαμορφωμένη εκλογική αποψη!
Έφη Βουτσινά – Μαλταμπέ,
υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος
με τον Γιώργο Χατζημάρκο και τον συνδυασμό του «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»
870 ψήφοι με τους κ. Λάσκαρη και κ. Βρεττού σχεδόν στους υπερδιπλάσιους αριθμούς. Στις επόμενες εκλογές περισσότεροι άνθρωποι όλων των ηλικιών θα σας απορρίψουν, κάποιοι θα έχουν φύγει από τη ζωή και κάποιοι θα έχουν ωριμάσει πολιτικά. Είναι σίγουρο, γιατί σε εσάς δε βλέπουμε τίποτα και η έλλειψη εμπιστοσύνης αποδείχθηκε από τους αριθμούς.