Νέα

Ξεκινούν οι χειμερινές προβολές της Κιν. Λέσχης με ελεύθερη είσοδο, πρώτη ταινία η «Σκιά της Μέρας»

Για τρίτο συνεχή χειμώνα και με χορηγό το Ίδρυμα “Δημήτρη και Λιλίκας  Μωραΐτη – Άνδρου”, ξεκινούν με ελεύθερη είσοδο οι προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχης  στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου.

Πρώτη ταινία που θα προβληθεί το Σάββατο 14 & την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 είναι η ταινία  «Η Σκιά της Μέρας» και είναι η πρώτη από τις επτά ιταλικές ταινίες που θα ταξιδέψουν στην Άνδρο σε συνεργασία με το  Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο της Αθήνας

Η ταινία  «Η Σκιά της Μέρας» διαδραματίζεται στην επαρχιακή πόλη Άσκολι Πιτσένο στο τέλος της δεκαετίας του ’30. Ο Λουτσιάνο είναι ένας υποστηρικτής του φασιστικού καθεστώτος, όπως και η πλειοψηφία των Ιταλών της εποχής. Είναι ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου, που πιστεύει ότι μπορεί να ζήσει σύμφωνα με κανόνες που θέτει ο ίδιος στον εαυτό του, αποστασιοποιημένος από τον υπόλοιπο κόσμο. Καθώς τα ιστορικά γεγονότα οδηγούν σε αλλαγές, που θα καθορίσουν την Ιταλία και την Ευρώπη γενικότερα, στη ζωή του Λουτσιάνο εισβάλλει μια μυστηριώδης νεαρή γυναίκα, η Άννα, που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο βλέπει τον κόσμο γύρω του. Η «Σκιά της Μέρας» είναι μια ερωτική ιστορία με φόντο μία από τις πιο ταραγμένες περιόδους της παγκόσμιας Ιστορίας του 20ου αιώνα. Πρωταγωνιστούν οι Ρικάρντο Σκαρμάτσιο, Μπενεντέτα Πορκαρόλι και Βελ Σερσούμπ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio