Νέα

Έτοιμο να υποδεχτεί τους μαθητές του το νέο Δημοτικό Σχολείο Χώρας

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, μαθήματα στο Δημοτικό Σχολείο Χώρας δεν έγιναν, η Διευθύντρια κ. Μαργαρίτα Κορκοδείλου είχε κανονίσει να γίνει η πολυπόθητη μεταφορά των τάξεων και των γραφείων στη νέα υπερσύγχρονη κύρια  πτέρυγα του Δημοτικού Σχολείου Χώρας.
Στην πολύωρη αυτή επιχείρηση  πήραν μέρος οι δάσκαλοι του σχολείου, πολλοί μπαμπάδες και πολλές μαμάδες μαζί με συνεργείο Δήμου
Παρά την κούραση, το βράδυ  έγιναν και οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο:
Η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου, Μαργαρίτα Κορκοδείλου: 
Ναι! Εκπαιδευτικοί και μαθητές είμαστε έτοιμοι να χαρούμε ένα σχολείο που αξίζει στους μαθητές της περιοχής και στο μέλλον της Άνδρου. Είμαστε ευτυχείς και ευγνώμονες!!
Ευχαριστούμε το Δήμο Άνδρου και προσωπικά το Δήμαρχο Δημήτρη Λοτσάρη για το έργο αυτό.
Ευχαριστούμε την Τεχνική Υπηρεσία και τη Σχολική Επιτροπή!
Ευχαριστούμε όσους εργάστηκαν για να υλοποιηθεί αυτό το όνειρο που κάποτε φάνταζε μακρινό και άπιαστο. Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Μωραΐτη, το Σύλλογο Γονέων, τον κ. Νίκο Κοντομάρκο και τους δεκάδες εθελοντές γονείς που μας βοήθησαν.
Τα εγκαίνια του σχολείου θα γίνουν σύντομα, και θα δώσουν σε όλους την ευκαιρία να το χαρούν και να το θαυμάσουν. Ευχόμαστε το σχολείο αυτό να είναι χώρος χαράς και μάθησης, φάρος Παιδείας και πανανθρώπινων αξιών, να βγάζει άξιους ανθρώπους ,καλούς και χρήσιμους πολίτες.

Η γραμματέας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, Μαρίλι Φυρίου:

Είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του και να γεμίσει παιδικές φωνές και χαμόγελα…
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που αποδέχτηκαν το κάλεσμα μας και ήρθαν και βοήθησαν.. ήταν πολλοί περισσότεροι από όσους περιμέναμε. Προσφέραμε όλοι μαζί το ελάχιστο για να νιώσουμε ότι είμαστε ένα κομμάτι από αυτό το θαύμα..
Όλο το ΔΣ του Συλλόγου εύχεται να είναι καλορίζικο και να βγάλει σπουδαίους μαθητές τόσο σε ήθος οσο και σε γνώσεις!
Ευχαριστούμε πολύ το Welcome Stores Nikos Kontomarkos για την δωρεά ενος ψυγείου για την κουζίνα του ολοημερου στο νέο μας σχολείο. Τέτοιες ενέργειες δείχνουν το μεγαλείο της ψυχής κάποιων ανθρώπων αυτού του τόπου και μας δίνει ελπίδα για το ότι μπορεί η κοινωνία μας να γίνει καλύτερη αν προσπαθήσουμε όλοι μαζί.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Αντώνης Τσουμέζης: 9:30πμ-8:30μμ 11 ώρες εθελοντισμού!
Δεν έχω λόγια να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοήθησαν να παραδώσουμε ένα σχολείο όπως αξίζει στα παιδιά μας! Εκ μέρους του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Είναι πολύ μεγάλη στιγμή για όλους μας. Την Δευτέρα αφήνουμε πίσω μας παλιά θρανία, αίθουσες σε υπόγεια, αίθουσες σε containers, και υποδεχόμαστε ένα στολίδι! Χαιρόμαστε και για τα παιδιά μας αλλά και για τους δασκάλους μας που παρ’ όλες τις αντιξοότητες ήταν κάτι παραπάνω από άριστοι στα καθήκοντά τους.
Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία περιμένουμε να ξεκινήσουμε την Δευτέρα!
Ο ξύλινος φράκτης θα παραμείνει στο προαύλιο γιατί με τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανάπλασης  στο παλιό κτίριο στο οποίο θα στεγάσει 5 αίθουσες:  Αναγνωστήριο, Αίθουσα εκδηλώσεων,  Η/Υ, Ξένων Γλωσσών και Χημείο.
Φωτογραφίες από την ετοιμασία του σχολείου: 

1 Comment

  • Μπράβο και συγχαρητήρια καλή χρονιά στα παιδάκια
    Πιστεύω οι καθηγητές τα παιδάκια και ο Δήμος να κρατήσουν το χώρο καθαρό χωρίς γραψίματα και διάφορα άλλα

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio