Νέα

Δημήτρης Λάσκαρης:  Δεν θα χάσω ποτέ την αξιοπρέπεια μου και την αγάπη μου για την Άνδρο.

Ανδρος,30 Οκτωβρίου 2023

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Είκοσι σχεδόν ημέρες μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ηςΟκτωβρίου, και ακόμα υπάρχει λόγος για το ποιος είναι ο τελικός νικητής,  για τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου Άνδρου. Τα επίσημα αποτελέσματα του Πρωτοδικείου με έφεραν δεύτερο με μόλις 2 ψήφους διαφορά, από την πρώτη σε σταυρούς προτίμησης  κα Α.Βρεττού. Κατόπιν τούτου και μετά από προτροπές φίλων και υποστηρικτών μου,  κατέθεσα αίτημα επανακαταμέτρησης, με το σκεπτικό πως δυο ψήφοι είναι στα όρια του ανθρώπινου λάθους. Η επανακαταμέτρηση  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο Πρωτοδικείο Σύρου παρουσία εμού, της κας Α. Βρεττού και των δικηγόρων μας. Κατά την επανακαταμέτρηση ενώπιων Δικαστικού ανακριτή, ανάμεσα στα 244 άκυρα βρέθηκαν 3 ψηφοδέλτια  με σταυροδοσία δική μου, που θεωρήθηκαν έγκυρα! Στη συνέχεια  και ενώ το πρωτοδικείο είχε απορρίψει την  υπ αριθμ. ΕΚΛ113/12-10-2023 αίτηση της κα Α Βρεττού, επανήλθε με  νέα αίτηση όπου και έγινε δεκτή και  πραγματοποιήθηκε  εκ νέου επανακαταμέτρηση  σήμερα Δευτέρα  30/10/2023 στο πρωτοδικείο Σύρου. Είχα χρέος απέναντι στους ψηφοφόρους μου να παρίσταμαι , και με αντιπροσώπευσαν οι δικηγόροι μου, όπου όπως με ενημέρωσαν βρέθηκαν πολλά ψηφοδέλτια υπό αμφισβήτηση εκατέρωθεν.

Αγαπητοί φίλοι,

ανεξαρτήτως του σημερινού αποτελέσματος όπου θα ανακοινωθεί από το πρωτοδικείο ως ορθή επανάληψη, η νομοθεσία μας  δίνει το δικαίωμα ένστασης.  Για λόγους όμως πολιτικής  και ηθικής  ευθιξίας , εγώ παραιτούμαι του δικαιώματος , βάζοντας τέλος στο αδιέξοδο και  την διχόνοια που επιχειρείται .

Η Άνδρος έκανε την επιλογή της,  με σχεδόν ισοψηφία και με όποιο τρόπο έγιναν οι εκλογές, εγώ  έχασα μια μάχη. Δεν θα χάσω όμως ποτέ την αξιοπρέπεια μου και την αγάπη μου για την Άνδρο.  Φεύγω γεμάτος από αυτή τη θητεία, ως Έπαρχος και Αντιπεριφερειάρχης,  διατηρώντας τα ‘θέλω ‘και τα ‘πρέπει’ μου  χωρίς εξαρτήσεις  και αφήνοντας πίσω μου μελέτες και συμβασιοποιημένα έργα που μπορούν να ξεκινήσουν πραγματικά την επόμενη μέρα.

Θέλω να ευχαριστήσω ξανά και ξανά εκείνους που με τίμησαν  με την ψήφο τους, και να κατανοήσω εκείνους που δεν με ψήφισαν. Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο έργο της κας Α. Βρεττού  και καλώ όλους  εσάς,  να κοιτάξετε #μπροστά με εκείνους που επιλέξατε  και να τους στηρίξετε σθεναρά ως το τέλος της θητείας τους , γιατί έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες από τη νέα Δημοτική και Περιφερειακή αρχή.

 

Σας ευχαριστώ για όλα

Δημήτρης Λάσκαρης

5 Σχόλια

  • Δεκτή η παραίτηση, αλλά άργησε τέσσερα ολόκληρα χρόνια. Τότε χάθηκε η τσίπα!

  • Τι θα πει: “με όποιο τρόπο έγιναν οι εκλογές”. Ακόμα και αποχωρώντας σπέρνετε διχόνοια, παρά το μελό μήνυμα. Εμείς, οι Ανδριώτες περιμένουμε να μας εξηγήσετε την συμπεριφορά σας στις εκλογές του 2019, την unfair στάση σας κατά τους ευγενείς. Χάσατε όπως συμβαίνει σε δημοκρατικές και καθαρές εκλογές. Είχατε κερδίσει εξαπατώντας μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων. Αυτή είναι η σύντομη ιστορία σας ως Επάρχου. Έτσι θα σας θυμόμαστε και να είστε σίγουρος για αυτό.

  • Μάλιστα μπορεί να Έχεις αξιοπρέπεια
    Αλλά ως περιφερειακός έπαρχος δεν αξίζει φράγκο δεν έχει κάνει τίποτα για το νησί εκτός κουραμπιέδες κι άλλα Της ζαχαροπλαστικής καριέρας του
    Θα χαρώ πάρα πολύ όταν άκουσα πως έχασε που είναι χαμένες κιόλας και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγει από πάνω

  • Από τους καλύτερους,μην πω ότι ήταν ο καλύτερος περιφερειάκος σύμβουλος!και ναι τα καταφέρνει και στα πολιτικά αλλά και στους κουραμπιέδες,τι να κάνουμε!Μπράβο σου Δημήτρη!

  • Είδες ότι θα χάσεις με περισσότερη διαφορά…….Είναι πολύ αργά για ηρωική έξοδο…

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio