Νέα

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Θεοδόσης Ι. Σουσούδης ζητά συνάντηση εργασίας με τον νυν Δήμαρχο Δημήτρη Λοτσάρη

Θεοδόσης Σουσούδης: Στο πλαίσιο της ομαλής συνέχειας στη διοίκηση του δήμου μας και προκειμένου να ενημερωθούμε για το φλέγον θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων αλλά και των συμβάσεων καθαριότητας, αποστείλαμε στο δήμαρχο επιστολή για συνάντηση εργασίας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα γίνει άμεσα αποδεκτό το αίτημά μας προκειμένου να ενημερωθούμε από τους αρμόδιους υπεύθυνους για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν σοβαρά το νησί μας.

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Άνδρος: 09/11/2023

ΠΡΟΣ:
-Δήμαρχο Άνδρου κ Δ. Λοτσάρη
-Γενικό Γραμματέα κ. Λ. Θεόφιλο
-Δ/ντρια Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Γ.Χαβιάρου
-Δ/ντή Τεχνικής υπηρεσίας κ. Κ. Γκλάρα

 

ΘΕΜΑ: Συνάντηση εργασίας

Mε την παρούσα επιστολή επιθυμώ να πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας, προκειμένου να ενημερωθώ, εν όψει της νέας δημαρχιακής θητείας, για τις ενέργειες που υλοποιούνται η που έχουν δρομολογηθεί σχετικά με την εργολαβία καθαριότητας στο νησί μας τόσο για τους μήνες που υπολείπονται μέχρι το τέλος του έτους, όσο και για το 2024 και μέχρι τη λήξη της υπάρχουσας σύμβασης τον Μάρτιο του 2025.
Επίσης θα ήθελα να ενημερωθώ για την διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και για την σκοπιμότητα της πολυετούς σύμβασης της ως άνω εργολαβίας, η οποία λήγει τον Μάρτιο του 2025, δεσμεύοντας για 15 μήνες τη νέα δημοτική αρχή, η οποία αναλαμβάνει από 1/1/2024.
Ως εκ τούτου, σας ζητώ, σε πνεύμα συνεργασίας μια συνάντηση εργασίας τη Δευτέρα, με την συμμετοχή του αρμόδιου αντιδημάρχου και αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων.

Με εκτίμηση

Για τον συνδυασμό
ΑΝΔΡΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος
Θεοδόσης Ι. Σουσούδης

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio