Νέα

Δημιουργικά εργαστήρια για εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς στην Άνδρο

  • 𝝨𝝪𝝡𝝡𝝚𝝩𝝤𝝬𝝜 𝝨𝝚 𝝙𝝜𝝡𝝞𝝤𝝪𝝦𝝘𝝞𝝟𝝖 𝝚𝝦𝝘𝝖𝝨𝝩𝝜𝝦𝝞𝝖 𝝘𝝞𝝖 𝝚𝝫𝝜𝝗𝝤𝝪𝝨, 𝝘𝝤𝝢𝝚𝝞𝝨 𝝟𝝖𝝞 𝝚𝝟𝝥𝝖𝝞𝝙𝝚𝝪𝝩𝝞𝝟𝝤𝝪𝝨 𝝨𝝩𝝜𝝢 𝝖𝝢𝝙𝝦𝝤

Αιτήσεις συμμέτοχης https://forms.office.com/e/Zaq7Z3S05y

Με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και στόχο την προαγωγή της έμφυλης ισότητας, η Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), σε συνεργασία με τη CMT Prooptiki, προσκαλούν εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς της Άνδρου σε Εργαστήρια Δημιουργικής Εκπαίδευσης πάνω σε θέματα έμφυλης ισότητας και έμφυλης βίας στο διαδίκτυο.

Τα Εργαστήρια έχουν σκοπό να αποτελέσουν έναν συμπεριληπτικό τόπο συνάντησης, ενημέρωσης, ανταλλαγής γνώσης, βιωμάτων και καλλιτεχνικής δημιουργίας των συμμετεχόντων. Εκτυλίσσονται μέσα από δημιουργικό παιχνίδι, μοίρασμα ιστοριών, σκέψεων και συναισθημάτων, παροχή γνώσεων και καλλιτεχνική έκφραση (ζωγραφική, πηλός, θεατρικό παιχνίδι).

Θα λειτουργήσουν δύο ομάδες, μια για εφήβους 14 – 18 ετών και μια για γονείς κι εκπαιδευτικούς. Η κάθε ομάδα θα διερευνήσει μέσα από τρείς (3) συναντήσεις την έκφραση της έμφυλης ισότητας στη σύγχρονη κοινωνία, καθώς και την εμφάνιση της έμφυλης βίας στο διαδίκτυο και την αντιμετώπισή της.

Ημερομηνίες Συναντήσεων :

1η Συνάντηση : 18/11/2023

(12:30 – 15:30 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΦΗΒΩΝ, 16:00 – 19:00 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ)

2η Συνάντηση : 25/11/2023

3η Συνάντηση : 02/12/2023

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΩΡΑΣ

Επιστημονικά Υπεύθυνη Έργου : Δρ Αλεξάνδρα Πάλλη, Κλινική Ψυχολόγος

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

   Τηλ. επικ.: 2108056920 –  6957006916 κα Εμμανουέλα Σφακιανάκη. e-mail : g[email protected]

Το έργο «Προαγωγή της Ισότητας των Φύλων και Καταπολέμηση της Έμφυλης Βίας», που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του SolidarityNow, στοχεύει στην εκπαίδευση του πληθυσμού των Κυκλάδων σε θέματα ισότητας των φύλων, καθώς και στην ενημέρωση του ευρύτερου κοινού σχετικά με τη φύση, διασπορά και έγκαιρη πρόληψη περιστατικών έμφυλης βίας.

#activecitizensfund_GR #ACF_GR #activecitizens #civilsociety

Active citizens fund Greece EEA and Norway Grants EEA Grants Greece Bodossaki Foundation – Ίδρυμα Μποδοσάκη SolidarityNow Norwegian Embassy in Athens

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio