Video Νέα

Το χριστουγεννιάτικο σουαρέ του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου

Η πρώτη εκδήλωση που έγινε μετά τα Χριστούγεννα, στη πρώτη φορά τόσο άδεια τέτοιες μέρες Χώρα, ήταν το χριστουγεννιάτικο σουαρέ του συλλόγου Γυναικών Άνδρου, στο VERDE, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023.

Οι λιγοστές γυναίκες στην Χώρα γύρω στις 6 ώρα το βράδυ κατευθύνονταν στο VERDE και όσο το πλησίαζες άκουγες από τα μεγάφωνα τη φωνή του Αζναβούρ στο “La Boheme”, στη είσοδο πριν κάτσεις, σε περίμενε ένα κολονάτο ποτήρι σαμπάνια και ένα φοντάν, πολλά τα λουλούδια και οι πρασινάδες γύρω για ντεκόρ και πολύ ζεστή και με κέφια  η ατμόσφαιρα, τα ροφήματα ήταν τριών λογιών και η επιλογή εύκολη, εκεί που κυριολεκτικά τα μπέρδεψα ήταν στα γαλλικά ονόματα και στις γεύσεις των εδεσμάτων που προσφέρονταν αφειδώς, δεν είναι και στην Άνδρο η  φίλη μου η Μαρί- Πιερ να με καθοδηγήσει γευστικά, έτσι το πήγαινα από γλυκό σε αλμυρό και τούμπαλιν, το κις λορέν ακούγεται γλυκό και όμως… ,  κείνο που με έσωσε ήταν ο γαλλικός καφές. Τέλος πάντων όλα ήταν ωραία και πολύ καλά, μίλησε και η Πρόεδρος των γυναικών, η κ. Ρένα Σακελάρη που μας σύστησε το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του συλλόγου, και μας κάλεσε στις επόμενες εκδηλώσεις τους , την πίτα τον Φλεβάρη  και την πολιτιστική εκδρομή στην Αθήνα τον Μάρτη.

Ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου!

θα βγει και βίντεο VangLouk  το βράδυ….

Αφήστε ένα σχόλιο

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό Δελτίο μας

Εάν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα μας καταχωρίστε το email σας στην παρακάτω φόρμα.
Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά. Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα δικαιώματά σας διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

Video της Ημέρας

Αρχείο

Βρείτε μας και στα Socia Media

© 2018 - 2023 | Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης της Άνδρου | Crafted by  Spirilio